![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Da, am inteles, rugaciunea primeaza! Insa, Iti cunosti vecinii? Cand treceti unii pe langa altii va salutati? Schimbati vre-un cuvant vre-o impresie? De exemplu daca dispare cineva si nu este vazut mai mult timp stie cineva de el/ea? Aveti batrani singuri in bloc? La sedintele de bloc sau pe coridoarele blocului ai depistat cati sunt: "crestinii credinciosi seriosi si curati, tainici, blanzi si smeriti asemenea Domnului, nu-s pagani, ei cauta mai inainte de orice prin rugaciune si fapte bune Imparatia Cerurilor si dreptatea ei" cu care sa relationezi?
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 07.11.2025 at 18:15:16. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
124. 1795 , 1795.mp3 123. 1794 , 1794.mp3 122. 1793 , 1793.mp3 (pt cozia, "raspunsul prieteni e vanare de vant, raspunsu-i vanare de vant"... defapt nu prea stiu pe nimeni, n-am prieteni, is cam singur... singur cu Iisus si cu familia Lui cereasca)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 10.11.2025 at 10:49:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Eh, nu-i bai, asta este. Daca este sa fie, este, daca nu, nu!
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|