![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dacă în viața cotidiană neobișnuitul,bizarul,ciudatul, spiritualul, supranaturalul chiar mă vizitează des, adică nu e ca și cum eu nu le-aș căuta,deci este reciproc.
Ei bine nici în lumea viselor, așa cum v-am mai spus,nu prea stau pe tușă, și acolo mai toate visele sunt intense,și le țin minte cam pe toate extrem de “vivid”. Adică de multe ori când intru in flux de gânduri, extrem de multe “amintiri” sunt din vise. Mai consemnez câteva, să nu se piardă fiindcă multe nu sunt doar personale,ci conțin elemente foarte interesante. Unul din ele,de acum câteva zile,nu departe de întâlnirea ufologica de care vorbeam in celălalt topic. Hai să-i facem o descriere, că nu prea am cum să-i fac introducere. “Practic totul începe într-o zonă cumva non-terestra, domină culoarea roșu la sol și pare un mediu mai futurist, aeronave zboară și mi se pare că există un conflict, adică acelea lansau proiectile in anumite puncte. Eu se pare că eram într-un punct unde urma să se lanzeze un atac,și din “cer” sau spațiu,că atmosferă părea că lipsește,se vedea direct spațiul,apare o altă aeronavă care pare că mă teleportează direct in ea,iar cel care era în ea, părea prietenos,venise cumva să mă colecteze din zona periculoasă.” Înainte de a continua descrierea visului, știu pare film SF, însă încerc să descriu visul cât mai detaliat și nu este ficțiune,sau chestii imaginate,pur și simplu este un vis , căruia încerc să-i dau o descriere, cât mai precisă. Continuăm… “Imediat ce am fost luat în aeronavă ne-am văzut cumva în spațiu ,eram deja la un nivel unde erau extrem de mulți sateliți.In acel moment deja vedeam cum sateliții localizau puncte pe hartă.Vedeam parcă pe un ecran sau ceva similar unor puncte roșii localizate de sateliți. Am rămas fixat pe un anume punct roșu, n-aș știi exact sa spun unde,și ce harta sau ce loc. După persoana cu care eram în aeronavă mi-a indicat că trebuie să merg acolo. Ajunși imediat cu cu aeronava acolo,tot parcă teleportat am ajuns într-un loc. Când am ajuns văd destui de mulți oameni așezați pe iarbă,un soare rece și o iarbă de un verde tipic zonelor reci. Și zic “Polul Nord!” Oamenii îmi răspund “Nu,este Polul Sud!” Eu răspund mirat sau parcă zic pentru mine însumi “E Antarctica…” Cumva se mai auzea “Este exact Polul magnetic” Atmosfera era foarte relaxată însă există o tensiune,o așteptare. Toți stăteau așezați pe jos,erau prietenoși, părea mai degrabă călători și ei, chemați, invitați sau ajunși acolo. Acuma pentru mine a fost un vis extrem de “unic”... Are multe conotații,sensuri,mai ales că mi-e greu sa nuanțez sau explic toate aspectele legate de el,cum l-am perceput,cum s-a simțit sau văzut,la fel ca și cum experiența din tren cu “OZN-ul”. Știu că asemenea experiențe sunt tratate…. Așa cum sunt,nu prea sunt tratate mai degrabă… Însă nu mi-e frică să le expun, împărtășesc fiindcă ăstea mă definesc.