Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sectiune dedicata profesorilor de religie
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.12.2025, 03:17:56
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul

Meditatiile se fac sporadic, cu ora, pretul variind de la 30Ron la 50Ron poate si mai mult in functie de situatie.
Gandeste-te cu cata dare de mana trebuie sa fii ca sa-ti permiti sa deschizi o scoala privata, ca la urma urmei cam asta sugerezi.
Pentru a gasi o persoana de calitate trebuie sa-l tratezi regal:
- Beneficii
- Salariu competitiv
- Asigurari etc
Este vreo 150 de lei o oră de meditație, la grămadă cu alți elevi, eu așa știu la Matematică, Română.
Vechi 31.12.2025, 14:07:55
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Este vreo 150 de lei o oră de meditație, la grămadă cu alți elevi, eu așa știu la Matematică, Română.
Mi se pare enorm. Un prieten care da meditații nu le cere familiilor mai mult de 50/ ora mai ales ca o oră este mult prea scurt, ai nevoie de min. 1.5 ore deși copiii acum au o răbdare extrem de redusă, efectiv adorm cu ochii deschiși.
Răspunde

Tags
austeritate, averea, bunei, educatii, taieri