Citat:
În prealabil postat de cozia
1. Cred ca glumesti.
Eu nu am acelesi impresii despre cei din putere nu numai de aici ci de peste tot in lumea occidentala. Mai mult vad o siguranta deplina fara absolut nici o emotie de vulnerabilitate si desemenea cred ca in cabinetele lor si pe terasele caldirilor de partid se amuza copios la o bere si un trabuc cubanez, rad de se kka pe ei de cat de in siguranta se simt.
Fix ca la plandemie daca ti auci aminte cand ii pozau stand la petreceri pe terase fara masti in timp ce sulimea dobitoaca era pandita pe la colturi de strada daca poarta chiloti pe mutre si se conformeaza ordinelor de a nu sufla in front.
2 si 3 par cele mai probabile, mai ales 2 in conditiile unei someriade din aia monumentala de zeci de procente combinata cu stoarcere de taxe si impozite...adica furtuna perfecta pentru kontracte.
|
Da îmi aduc aminte cum fumau trabuc cubanez și beau whisky premium în biroul lui Ludovic Orban, fără măști cu zâmbetul până la urechi în timp ce pe noi ne cocoșau cu amenzi.
Știu un om care a luat 2000 de lei amendă că a ieșit din casă cu o foaie pe care uitase să șteargă data veche și să treacă data zilei curente când ieșea.
A câștigat banii ulterior în instanță și a plătit în primele 48 de h jumătate din sumă, dar tot l-a pus pe drumuri, un abuz al unui cățel care aplica veros o amendă al cărui cadru legal era impus prin puterea guvernamentală de Șică Mandolină.