![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar aceasta poate fi folosita de lenesi ca mine sau alte persoane viclene, ca sa zica, eu am dragoste, ce trebuie sa ma mai rog. Iarasi ,sunt sfinti in pustie care nu au ocazia sa practice dragostea fata de aproapele, decat eventual tot sub forma rugaciunii. De aceea liantul comun al rugaciunii si al dragostei fata de aproapele este Duhul Sfant, care ne duce catre modelul de iubire al lui Hristos fata de oameni ca sa invatam cum sa iubim, precum si la rugaciune al carui model este rugaciunea lui Hristos catre Tatal. Vorbind in extreme, cineva poate sa nu aiba dragoste de aproapele si sa fie neputincios in a se ruga , si nu trebuie judecat. Pentru ca un strop de iubire din partea noastra ar declansa in el puterea nemareginita a Duhului si intoarcerea lui la Hristos. Acesta este lantul minunat in care depindem unii de altii, si nimeni nu poate castiga iubirea de unul singur decat impreuna cu ceilalti , caci Duhul este acelasi in toti care am crezut in Hristos. Citat:
Cu cat vedem mai mult armonia tuturora in Dumnezeu Tatal prin Hristos cu ajutorul Duhului , cu atat intelegem mai bine ce dar imens este aproapele nostru si ce importanta are pentru mantuirea noastra Altfel singuri, facandu-ne checklist-uri si todo , nu vom ajunge niciodata la aproapele,dar macar vom avea darul parerii de rau. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Cum zicea frăția ta că minciuna era la ordinea zilei și acum e, de la Referendumul pt familie e ca să scape Dragnea de pușcărie, la mizeria de frică strecurată în creierele oamenilor în plandemonie. Chef la mănăstire a lui V.V. precum și scrierile lui Damian Stănoiu sunt pură ficțiune, eu vorbeam de ce era real, ba mai mult pr Mega spunea că a pus doar chestii amuzante, fiindcă au fost mult mai multe.