![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Procentele șomajului nu spun mai nimica. Procentul e mic în Ungaria sau Bulgaria pe motiv ca șomerilor le a expirat ajutorul de șomer și au ieșit din sistem. Acum sunt pe asistență socială sau la negru pe undeva dau cu mătura sau împing marfa. Cel mai amuzant este ca gasca asta care împinge artificial vânzările de imobiliare și care are în mână și m media continuă să mintă și să manipuleze prostimea afișând peste tot minciuni, ca prețurile continuă să crească vertiginos “ în marile orașe” :)), asta in timp ce în NAmerica este blocaj total al inventarului imobiliar. Nu se mai mișcă nimic. Am prieteni care nu și pot vinde casele la prețurile din 2022. Trebuie să taie 30-40% din prețul afișat, și nici atunci nu prea primesc cereri. Ca prima măsură importantă cred ca trebuie avute la îndemână cât mai multe lanterne din acelea care pot fi ținute aprinse săptămâni întregi la o singură încărcare la priză, USB…
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 04.02.2026 at 07:17:11. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iar cine muncește la negru își ia țeapă că nu primește toți banii, nu e plătit la timp și uneori nu e plătit. Citat:
Piața e foarte dezechilibrată, unii culeg 90% și restul firmituri, nu știu de ce a lăsat Dumnezeu așa, seamănă cu pilda înmulțirii talanților, cu mențiunea că aici vorbim de oameni care muncesc de o viață și pierd 10 ore din zi din viață legat de muncă și nu fac mare lucru. Un concediu pe an la low cost și o mașină la mâna a 2-a nu e mare lucru,sau haine „noi” luate de pe vinted și shein, să fim serioși. Citat:
Să mă scuze oamenii din orașele astea, nu au nicio vină eu constat un fenonem sociologic, înghesuiala în vreo 6-7 centre urbane și depopularea și îmbătrânirea accelerată în celelalte.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 04.02.2026 at 12:50:49. |
|
|
|||
|
|||
|
Mai rea decat saracia , este lipsa de sens in viata.
Caci daca ai un pic de speranta ,duci mai usor dificultatile astea zilnice. Sa ne bucuram ca il avem pe Dumnezeu in suflet ,caci aceasta ne da putere sa trecem peste orice vitregii ale vremurilor. Am trecut peste comunism, inflatia galopanta de dupa, mosii nostrii au trecut peste razboi ,murind multi,o sa trecem si peste ce va veni,lipsa resurselor, rautatea lumii, lipsa traditiilor datorita schimbarilor foarte accentuate . Toate aceste lucruri trecatoare nu valoreaza nici o para chioara , in fata bucuriei ca Dumnezeu s-a pogorat la noi. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Priveste cati bogati traiesc fara nici o noima, doar pentru a arde gazul de pomana, a freca menta si a taia frunze la caini, si o duc bine merci. in timp ce Italienii au o vorba buna antica: "Cel fara bani incepe sa puta a hoit." Priveste cate milioane chia MILIARDE de tineri si batrani sunt fara speranta in viata fara, repere de viitor. Nu exista nici un plan concret, pozitiv, insufletitor, care sa ne tina focalizati pe ceva maret care ne asteapta in curand si spre care sa tanjim. NE-AU LUAT TOATA SPERANTA de o viata normala, fara stres. Trebuie, din ce ne indeamna ei, sa ne pregatim sa iesim in strada in cutii de carton cu saci de dormit ca milioanele de amarati si obiditi ai soartei din occident care ingroase randurile boschetarilor(urma de carbon neglijabila) cu fiecare luna ce trece. Sa speram ca tineretul CA INTOTDEAUNA va gasi o solutie de iesirea din coada asta de peste creata de nemernicii stapani ai lumii. Chiar ca daca nu exista Dumnezeu am fi fost demult terminati si decimati. Slava Tie Doamne!
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 06.02.2026 at 18:57:52. |
|
|