![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Plecand de la intrebarile mele, la care bineinteles nimeni nu mi-am raspuns cu un mesaj, incep sa imi pun intrebarea de ce.
Si realizez ca scopul meu a fost sa ma pun in prim plan pe mine . Deci se cristalizeaza una din ideile care o aveam la inceput cand am deschis topicul: Discutille ca sa aiba succes trebuie sa fie pe subiecte comune si de regula teoretizate inainte de altii , cum ar fi in cazul nostru de exemplu dogmatica, sau o anumita practica religioasa Ceea ce eu am intrebat in topicul anterior, pasul urmator ar fi sa il transform in subiecte generale, valabile pentru toti -Care este rolul Duhului in iconomia mantuirii , si de ce nu se poate ajunge la Hristos fara Duhul? -Cuvintele noastre pot sa fie mereu de succes si chiar placute Domnului, daca ne raportam mereu cand zicem ceva la cum ne vor percepe ceilalti? -Este patima lumeasca aceea care ne indeparteaza de rugaciune? -Cum sa ma rog pentru celalalt ca si pentru mine? Comparati cu cele de mai jos! Se poate observa ca formulate mai general , sunt mai mari sanse ca altii sa se angreneze in discutie |
|
|