![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Multumesc de feedback ,inteleg ca tie ti -ar place mai multe explicatii.
Dar subiectul e ca nu aproba adminii de pe grupurile ortodoxe sa postezi ,pur si simplu nu iti raspund la solicitare, o refuza poate ,desi nu apare una asemenea status Problema nu e calitatea postarii , ci refuzul in bloc, parca s-au vorbit toti. Am observat ca sunt acceptate se pare doar linkuri de video cu diferite interviuri, unele texte citate din sfinti sau contemporani , si maxim niste comentarii neutre insotite insa si de un material Iar la acestea nu sunt comenturi decat eventuale saluturi sau propozitii scurte. Deci nimeni nu vorbeste cu cuvintele sale precum aici. In schimb la alte denominatiuni sau la atei,accepta postarile si acolo mai vezi dialoguri, dar si multe contre. Iar sa promovezi propria pagina , in care sa ai dialoguri normale ,cine stie cati ani dureaza, depinde doar de cum apare la search ==== In alta ordine ca sa raspund la cerintele tale Sunt intrebari foarte serioase , desi putin in afara dogmei , ca nicaeri nu scrie ca te ocroteste Duhul pana la a trece strada ,adica in imprejurarile reale ale vietii , ci doar ca prin Duhul il primesti pe Hristos in inima ,ceea ce e mai important chiar decat acele situatii reale de ajutor la care te referi. Caci daca il ai pe Hristos in tine, atunci poti face fata si la situatiile enuntate concret de tine. 3) Ce am patit eu? Moarte sufleteasca , mi am lasat nevasta si am fugit dupa alta spunandu-i asta ,ca m-am indragostit. Cum m-a ajutat Duhul ? Prin pocainta , prin aratarea raului facut de mine care a afectat persoana abandonata. Cum esti ajutat cand nu cunosti cersetorii si ii eviti? Pe mine nu ma ajuta, caci ii ignor,suypnand ca tine ca au mertane dupa colt. Dar poate unii sunt cazutri sociale, am vazut un film cu romi si nu o duc grozav. Poate prin acel film m-a ajutat . Nu trebuyie sa atribuim lipsei indrumarii Duhului raul nostru 4) Pai sablonul asta ca Duhul te duce la Hristos, pentru mine a fost central, caci cautam sa il cunosc pe Hristos doar cu mintea mea . Si cu spitatlul nu inteleg ce legatura are cu citatul, dar vad totusi o legatura, suferinta te ajuta iarasi sa te pocaiesti, sa iti dai seama cat de singur esti , si sa te intorci la Hristos. Atunci Duhul a lucreat chia si in suferinta intoarcerea ta. 5) Acelasi lucru ca mai sus, ca nu poti prin mintea ta singura sa ajungi la Hristos, asa cum cred protestantii , cum credeam si eu pana mai ieri. Multi cred ca suint deja acolo daca stiu cuvintele Lui Hristos pe dinafara. 6) Sa faci voia Lui a spus-o foarte clar care: tot ce tine de dragostea de aproapele. Nu a zis nimic de respingere , de exemplu a prorociilor nmincinosi, decat tot prin constrast cu cei care fac binele si aduc roada. Deci crestinismul este eminamente pozitiv, iti zice ce sa faci bine, nu e dspre rau. |
|
|