Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru
:)) Adica acum nu are discutii interesante?
S-a schimbat lumea, sunt alte mijloace de comunicare , pe discord poti face 3 chestii deodata , tip forum cu subiecte, tip mesaj instant comunitate, si tip voce daca chiar vrei.
In plus si inscrierea asta cu numar de telefon etc nu atrage pe multi , e mai simplu sa dai un click si sa intri cu contul de google.
Totusi nu am reusit inca sa mai gasesc nici macar inca o persoana dispusa la discutii nici pe FB nici pe telegram sau discord .
Dar si forumul asta ar putea creste , daca chiar ar mai fi vizualizari, si daca ne am organiza cu subiecte interesante.
Subiectele personale au totusi interesul lor limitat , ar trebui abortdate subiecte comune ortodoxiei de interes larg
|
Cei care aveau cont prin 2007 nu erau genul de fanatici ai it-ului să fie conectați pe toate platformele, erau mai degrabă creștini care printre altele mai și scriau, dar nu era scopul vieții lor să-și irosească timpul în digital și aparatură sofisticată.
Nu cred că va mai crește vreodată, mai degrabă va descrește, interesant e când postează 20 de oameni în juma de lună și fiecare aduce ceva nou.
Chiar au fost ani de aur ai comunicării pe tematică spiritual creștină și după 2014 a căzut în gol.