![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Totuși au o resursă, băile termale, în care au investit și investesc. Chiar mă uitam la orașele lor altul decât Budapesta care e net peste București ca administrare urbană, deci niciunul că e Debrecen, Pecs, Szeged, Miskolc, Gyor nu arată așa de rău precum Craiova care cică e oraș de 300k și nu vezi atâtea defecte urbanistice precum la Iași care iarăși e un oraș mare. Uită-te cum arată Băile lor termale:https://www.tripadvisor.com/Attracti...5-Hungary.html Ia Băile Felix sau orice stațiune vrea frăția ta Băile Herculane, Băile Olănești, Pucioasa șamd și compară-le dacă se apropie măcar de primele 4 din Ungaria ? Și știi că prețurile sunt mai bune acolo ? Mă uit pe lista cu țările cu km de autostrăzi, văd Polonia acolo cu de 3x mai multe rețele de autostrăzi, ăia au numai câmpie ? 1 Spania 16.204 2 Germania 12.845 3 Franța 11.882 4 Italia 6.671 5 Polonia 3.797 Au fost distruși de al 2-lea război mondial, doar n-o să-mi arunci iarăși că un fost papă a fost catolic și le-a construit acela drumurile ? Tu știi că la România e umflat nr de km de autostrăzi că sunt băgate și drumurile expres că ar fi de mare viteză, nu vezi că România abia a trecut de 1.000 de km cu tot cu drumuri expres abia prin 2020 ? Ai un har de a învârti tot felul de jumătăți de argumente ca să nu recunoști o realitate, România este intenționat prost administrată sau cetățenii de la vârf sunt niște oameni extrem de incapabili, dacă risipesc atâția talanți și atâtea atuu-uri.