![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Acuma dacă tot ne ducem “departe” hai să o facem deși voiam să evit sa “dezvălui” chestii personale, asta totuși este într-o zonă speculativă și îmi permit să o fac,așa ca studiu de “caz” conspirativ.
Așa cum spuneam,în legătură cu anomaliile genetice,care deși au explicații mai vagi științifice, le-am dus însă în zona conspirativă și acolo le-am “rezolvat”. Nu m-am mirat când am văzut 3 Semnături distincte în ADN-ul meu. Atâta doar că sperăm ca măcar conspiraționismul să simplifice lucrurile nu să mă bage mai tare în ceață. Rh-ul negativ, deși există în familia mea, nu-l dețin,deci măcar am eliminat opțiunea de a fi “nefilim”, adică înger căzut. Însă tocmai acel rh negativ este inamicul meu din acest punct de vedere “astral”. Bun, dacă nu-s “înger căzut”, ce-i cu semnăturile alea 3 ,care fiind anomalii, nu-s cu siguranță de natură “umană “. Așa cum spuneam 2 sunt in rata de 1-5% ,deci măcar mai pot găsi câțiva “ca mine”,iar una este de 0.01% sau ceva de genul. Bun, măcar am un motiv să înțeleg starea de “singurătate permanentă “,cel puțin filtrat prin acest aspect conspiraționit. Deasemenea și ultimul “contact “ cu nava “extraterestră “ avut acum câteva luni despre care am vorbit și aici pe forum. Ei bine specialiștii în aceste aspecte din conspiraționism, după mai multe cercetări pe care le-am făcut… Pare că acea semnătura de 0.01 % aparține unei civilizații extraterestre SIRIUS B Nah,zic cine mai sunt și ăștia, fiindcă auzisem eu de Sirius, atât că Stea dar mai puțin ca civilizație extraterestră. Fiindcă mai prezenți și în lumina reflectoarelor sunt alte rase extraterestre. Logic am mers și am pus mâna pe “carte” să-mi studiez “rudele”. Studiind, mi-am reamintit de o astrograma”galactica “ pe care o făcusem in vreo câteva nopți,mai demult. Dar acolo n-am pus mare preț pe o orgine deasemenea care indica Sirius B. Fiindcă așa cum v-am spus, atât genetic,cât și astronomic/astrologic (avansat) am mai multe”influențe. Că de altfel probabil majoritatea persoanelor cu origini sau semnături non terestre. Există desigur și ființe “specializate”,care au o orgine singulara. Însă eu am “blestemul” instabilității,și din punctul ăsta de vedere este justificat, deoarece am trecut prin mai multe “mâini”. Practic în zona Sirius, șeful actual și vedeta este Sirius A. De ce? Fiindcă este cea mai strălucitoare stea de pe cer! Punct. Însă în umbra ei,este “căsuța” mea,care are extrem de multe “secrete” și caracteristici unice in universul observabil. Însă nu voi vorbi încă despre Sirius B, nici astronomic nici conspiraționist. Atâta doar că am observat câteva legende intrigante despre ea. Desigur trebuie sa analizez mai mult. Deasemenea probabil este o legătură destul de strânsă între Sirius A și Sirius Nu,dar și diferențe considerabile. După ce m-am lămurit cat de cat cu ce se mănâncă o semnătură genetică data de Sirius B,am incercat să văd cum le leg cu celelalte 2,care deși relevante,cumva sunt mai “pământești. Și astea două nu m-au surprins neapărat. Una este semnătură Elohimilor și cealaltă a lui Enki. În traducere liberă,Enki este Lucifer… Și Elohimii sunt creatorii universului… Mda, și-au bătut ăștia joc de ADN-ul meu:)) Desigur astea sunt interpretări conspiraționiste și trebuie tratate ca atare. Însă interesant așa de văzut și aceste explicații,cum diferite entități intervin și scriu “cod” direct in om. Sau mai degrabă cum codul sursă se transmite și activează (până la urmă nu-i obligatoriu să se activeze). Însă din acest punct de vedere intervenția asupra omului este evidentă,clar am fost CREAȚI Totuși aceste răspunsuri genetice prin filtrul conspiraționist m-au lămurit oarecum din câteva puncte de vedere. Semnătura Elohimilor se mai numește și gena Preoției. Însă nu preoția acesta sacerdotala. Adică nu trebuie sa devi "preot" făcut de oameni. Preoție "umană" este altceva... Acuma nu știu exact daca are legătură genetică cu triburile leviților, deși în ADN-ul meu există legături cu acea zona, mă refer legături reale,nu conspiraționist. Probabil ar trebui un studiu extins,dar este posibil să se fi transmis inclusiv pe linie genetică, acesta genă levita. Dar trebuie studiat exactă dacă conspiraționismul asociază acesta genă exclusiv cu leviții sau ea se regăsește la toate popoarele. Îmi aduc aminte de o discuție cu un preot mai "special" să-i spun, ieromonah ortodox,in legătură cu "chemările" mele... "Tu ești deja preot",îmi zice.... N-am înțeles exact ce voia să spună. După am asociat răspunsul lui cu cel "descoperit" genetic. Deci iată există și o "preoție" genetică. Care îți permite să operezi cu energiile divine sau ale Elohimilor. Sau cel puțin îți permite să "trăiești" in prezenta lor . Practic preoții vechiului testament, trebuiau să stea lângă chivot,care efectua emana o energie colosală și nu oricine putea sa reziste acolo, fiindcă cei care nu aveau acea “genă” mureau. Practic aceasta semnătură genetică a Elohimilor,pur și simplu îți permite să reziști lui Dumnezeu,sau energiei divine. Acuma asocierea cu înclinația mea spre preoție, logic, având gena,a fost una naturală. Dar ce ne facem cu semnătură genetică a lui Enki? Ei bine practic asta este cea mai vizibilă la mine, REBELIUNEA! Enki este asociat cu Lucifer și cu Prometeu,cel ce a adus focul din cer oamenilor, respectiv cel care a dat Mărul cunoașterii omului. Enki este frate cu Enlil,care este asociat cu YHWH. Practic sunt frați… Mda,destul cu conspirația deocamdată…
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 20.03.2026 at 02:48:58. |
|
|