![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
si noi cu aia a voastra
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Am fost și eu ademenit o perioadă de ei, am făcut studiu biblic mai bine de un an.
Sunt oameni săritori. Învață unele lucruri absurde: după moarte nu mai există nimic. Asta nu mi-a plăcut. La ortodoxie nu mă împac cu adularea moaștelor, pomenile care se fac pentru morți, fala ceremoniilor și alte obiceiuri băbești. Nu m-am botezat la ei și mă bucur, am rămas ortodox: icoanele și cântecele bisericești sunt divine. Am trăit o perioadă foarte tumultoasă, cel mai bine e să nu intrați în legătură cu ei.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Și-au făcut o vreme de cap profitând de anarhia anilor 90, după lucrurile au început să se așeze. Nu prea cred dacă ar fi așa ar ajuta necondiționat. Citat:
Citat:
Citat:
Eu nu intru în legătură cu ei, ei se cam bagă în seamă cu oamenii dar nu prea forțează nici ei nota, dacă le spui că nu ești interesat, nu ai timp. Oricum nu văd nimic atractiv la ei, dacă ești tânăr.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Faptul că nu mai există nimic după dar si lipsa icoanelor si a rugăciunilor asa cum le stiam eu m-au slăbit enorm, devenisem anxios, erau momente în care nu mai stiam ce să cred si în ce directie să o iau. Este adevărat că mă simteam singur, atunci au apărut si ei.
Toți oamenii sunt buni însă greșesc. Last edited by florean; 27.05.2026 at 18:35:07. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat: