![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stai linistit, se va gasi o solutie. Dumnezeu nu-i va lasa pe drumuri, Elena |
|
|||
|
|||
![]()
MULTUMEEESC:)SI NOI VA IUBIIIIM!!
|
|
|||
|
|||
![]()
EI STAU MAI MULT LA ROMA. DAR DAK SE POATE, VOR FACE IN ROMANIA NUNTA RELIGIOASA. SA VEDEM CE HOTARASC EI, IDEEA ESTE K NU VOR SA RENUNTE LA BINECUVANTAREA UNUI PREOT, KIAR DACA ASTA INSEAMNA SA TREAK EL LA ORTODOXIE, CEEA CE VA FACE, AVAND IN VEDERA IPOCRIZIA SI TEANCUL DE BANET PE CARE IL CERE BISERICA CATOLICA PENTRU DEZLEGARE, DESI MOTIVUL E FOARTE INTEMEIAT ( EL A FOST CASATORIT NUMAI 6 LUNI DIN MOTIVE F OBIECTIVE, CE NU TIN DE VINA LUI) SI ESTE INDRIDUIT SA CEARA DIVORTUL CANONIC...
MULTUMESC INK O DATA SI DUMNEZEU SA ADUK MULTA LUMINA IN SUFLETUL VOSTRU PENTRU CA SA NE MAI LUMINATI SI PE NOI CU SFATUL BUN.:) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite coordonatele Prea Sfintitului Siluan. E episcop vicar pentru Italia al Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale şi Meridionale. Are pana in 40 de ani, e foarte deschis si chiar dornic de a raspunde oamenilor. Adresa: Casa Canonica Via Gavedo, nr. 6 54020 Groppoli/Mulazzo (MS) Tel/fax: (0039) 0187 850 343 Email: vicariatul_ortodox_roman_it@yahoo.com Incurajeaz-o pe verisoara ta sa-l contacteze. Mai ales ca PS slujeste in Italia, poate il si intalneste. O sa se rezolve situatia, fii sigur, numai ei sa doreasca. Asa ca tu roaga-te ca sa se faca pasul asta si apoi ne spui cum a fost la nunta. Nu ne uiti, bine? :) Elena |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de la BC, italianul nu poate sa primeasca dezlegare pe nicio suma de bani, penutre ca nu exista asa ceva se poate stabnili eventual faptul ca nu a fost valida casatoria - si ea se anuleaza (divort nu exista) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
DECI NU E VORBA K I S-AR CERE ACEI BANI, CI DE TOATE COSTURILE SI FORMULARISTICA CARE ASA SE AFCE LA EI. AVAND IN VEDERE K AMBII PARTENERI AU CONSIMTIT LIBER LA ACEASTA CASATORIE, CIVIL, DAR NU O POT EFECTUA IN BISERICA CATOLICA DINTR-O MULTITUDINE DE ASPECTE, CACI CEL MAI MULT PRIMEAZA TIMPUL IN CARE I S-AR PUTEA DA VOIE - NU BANII!! - AU HOTARAT K DECAT SA STEA IN PACAT, MAI BINE SA GASEASCA O SOLUTIE. SI AM SA VA TRIMIT ANUL VIITOR POZE DE LA NUNTA, DIN BISERICA ORTODOXA, PENTRU CA VOR LUA LEGATURA CU PREASFINTITUL PARINTE SILUAN, ASA CUM LE-AM INDICAT. MULTUMESC SI SA NU MAI INSISTAM PE SUBIECT, K DACA SE PUTEA FACE CEVA, FACEAU. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum sa primesti binecuvantare cu 10 000 euro? Eu stiam ca la romano-catolici nu ai voie sa te casatoresti decat o data si asa ramai, decat daca moare sotul/sotia. Daca e adevarat ce ai zis atunci sunt profund dezamagita
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de la BC, italianul nu poate sa primeasca dezlegare pe nicio suma de bani, pentru ca nu exista asa ceva se poate stabili eventual faptul ca nu a fost valida casatoria - si ea se anuleaza (divort nu exista) asta o spun catolica fiind - daca alti au alte perceptii asupra fenomenului, este perceptia lor de vina |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua,
Revin cu aceiasi problema.Eu sunt ortodoxa iar prietenul meu este catolic, ne-am dori foarte mult sa facem slujba de logodna inainte cu un an de casatorie. Dar din cate am vazut nu e posibila o slujba mixta de casatorie, probabil logodna nu e posibila de asemenea. Mi-as dori foarte mult o slujba mixta, sa fie prezenti ambii preoti pt a fi recunoscuta in ambele religii.Exista posibilitatea savarsirii unei logodne mixte, dar a unei casatorii mixte? Astept raspunsuri, Multumesc |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casatoria intre cumnati | COSMINA | Generalitati | 18 | 26.02.2019 02:13:29 |
Ce este pacatul? Definitia ortodoxa vs. romano-catolica si protestanta | Eugen7 | Dogmatica | 80 | 08.02.2013 09:24:46 |
DIFERENTELE dintre Biserica Ortodoxã si cea Romano-Catolicã de Pãrintele Cleopa | RauL15 | Biserica Romano-Catolica | 84 | 14.04.2010 09:32:04 |
Casatoria intre ortodox si catolic | ioanac27 | Nunta | 6 | 17.08.2009 14:07:52 |
|