![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
adica in timpul postului e pacat......si dupa aia nu mai e pacat? vreti ca PROtvu sa faca educatie spirituala????ei fac bani....din orice.in rest e manipulare. asa ca...mai moale cu fatarnicia |
|
|||
|
|||
![]()
Este vorba de bani, cand ve-ti intelege odata treaba asta pentru totdeauna, atunci nu va ve-ti mai intreba aiurea de ce televiziunea difuseaza dansuri provocatoare, etc. Omul pentru bani face orice, nu il intereseaza nimic, cu atat mai putin religia. Daca voi vedeti si traiti prin prisma credintei, crede-ti ca si ceilalti ar fi ca voi sau macar sa ii intereseze catusi de putin? Nooooo, va inselati amarnic, nici nu se obosesc ei sa se gandeasca la Dumnezeu, ca pana la urma e vorba de Dumnezeu.
Daca am fost putin acid in ultimele doua postari am fost pentru ca asa am simtit eu ca trebuie sa fiu, vreau sa fiu realist, eu nu mai visez la cai verzi pe pereti si nu sper la lucruri asa cum as vrea eu sa fie, ci ma astept la absolut orice din partea oamenilor, da, pentru ca mintea omului poate atinge "culmi nelimitate" pentru a produce bani. |
|
|||
|
|||
![]()
mirelada
Hristos a inviat ! Aflu cateva detalii cu aceasta ocazie . Multumesc . Tema s-a dezbatut cu interes la GENERALITATI la „ Dusmanii crestinismului – iluminatii „ si la „ Cipurile RFID supuse atentiei publice „ . Au fost acolo cateva comentarii remarcabile . In Romania PRO TV a fost un „ deschizator de drum „ . De fapt o autostrada ce duce spre iad . In timp , pe aceasta cale s-au bulucit mai mult sau mai putin aproape toate trusturile media . Imbecilizarea maselor prin presa se practica prin mai multe moduri , in functie de inzestrarile principalelor grupuri de telespectatori . PRO TV se ocupa de un segment al populatiei . De cei ceva mai culti se ocupa alta parte a presei , unde trustul Cotidianul – Realitatea a devenit varf de lance al corectitudinii politice . Voi vorbi in cele ce urmeaza despre acesta . Imi exprimam parerea pe blogurile lor , dupa vizita lui Henry Kissinger de anul trecut , ca acest trust media va deveni ceea a ce a si devenit . Mai mult , ca posibilitatea postarii comentariilor non politic corecte va fi din ce in ce mai dificila . Si intr-adevar , intr-un timp relativ scurt , s-au schimbat sefii , s-a schimbat forma site-ului Cotidianului ( nemultumindu-i chiar si pe cititorii lor fideli ) iar comentariile au inceput de curand sa fie drastic cenzurate . Mi s-a intamplat chiar mie ieri . Am postat identic comentariul de mai sus ( la o tema despre manele a d-nului Morar ) si am adaugat cateva aprecieri adresate d-nului Robert Turcescu deoarece l-a avut invitat de Sfintele Pasti pe d-nul Dan Puric si un link catre inregistrari cu mari duhovnici . Ei bine , mi s-au taiat referirile la Ted Turnet – CNN , Lauder – PRO TV , Dan Puric si link-ul si a mai ramas din comentariu mai nimic . Explicatia d-nului Morar a fost ca ce a scos are tenta anti-semita ... http://saccsiv.weblog.ro/ |
|
||||
|
||||
![]()
Dap, era de asteptat reactia asta, sunt foarte atenti in privinta evreilor sa nu ii ofenseze, dar nu la fel de atenti in privinta subiectelor care ofenseaza credinta propiului neam.
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
TFL, on sencond thought mai bine nu dezvolta... Cei care judeca pe altii se cred mai buni decat ceilalti si e si asta e un pacat, se numeste "parerea buna despre sine". Adevaratii fatarnici sunt cei care vad paiul din ochiul altora si nu barna din ochiul lor. Na, ca m-am descarcat!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
iata ce articol si ce video a putut difuza PRO_TV-ul.s-a intrecut orice limita
http://www.protv.ro/stiri/portret-www-protv-ro/portret-www-protv-ro-jesus-christ-superstar.html |
|
|||
|
|||
![]()
acesti oameni nu numai ca au dat acel reportaj anti-crestin si batjocoritor la adresa Mantuitorului,dar au pus un banner cu reclama la un joc de cultura generala facut de ei,conquiztador,cu imaginea lui Iisus cu peruca,ca fiind negru,si tot felul de chipuri batjocoritoare reprezentandu-L pe Iisus.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Un film de o idiotenie de nedescris.Am vazut numai un fragment in care ei faceau urmatoarea concluzie: sansele ca in acest mormant sa fie ramasitele lui Iisus si a "familiei" Sale este de 1 la 30 000.......deci este aproape sigur ca acestea sunt mormintele lui Iisus si al familiei sale...tot filmul este un dat cu parerea jalnic,fara dovezi,bazat pe autoconvingere si nimic mai mult.Ma mir cum de nu le este frica..
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
DUPA DEALURI, film anticrestin ! | Diana67 | Generalitati | 108 | 30.08.2013 12:10:51 |
Ateismul anticrestin | Heurtebise | Alte Religii | 36 | 09.08.2012 23:52:05 |
|