Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Tinuta in Biserica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.05.2008, 01:14:04
mirelat
Guest

Implicit

fara indoiala, judecatile lui Dumnezeu sunt altfel decat ale oamenilor.
Reply With Quote
Vechi 03.05.2008, 03:27:55
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maniucu
de cate ori ma imbrac in fusta si imi pun ceva pe cap atrag mult mai multe priviri decat in pantaloni si cu capul descoperit.:dontgetit:
Asta se intimpla si barbatilor care nu stiu sa poarte un costum, iar faptul ca se simt stingheri in el, atrag priviri critice, asa si la tine... Parerea mea este sa continui sa porti fusta si batic iar cu timpul te vei obisnui si la fel si cei din jur cu tine.
Reply With Quote
Vechi 03.05.2008, 03:32:36
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

Eu incerc cind am ocazia sa le incurajez pe femei sa poarte batic. Citeodata DUPA LITURGHIE le spun ceva de genul....- Azi nu te-am recunoscut imediat din cauza baticului asta frumos bleu,...iti sta foarte bine cu el...
Reply With Quote
Vechi 03.05.2008, 10:14:04
maniucu's Avatar
maniucu maniucu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.12.2006
Locație: -
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Eu incerc cind am ocazia sa le incurajez pe femei sa poarte batic. Citeodata DUPA LITURGHIE le spun ceva de genul....- Azi nu te-am recunoscut imediat din cauza baticului asta frumos bleu,...iti sta foarte bine cu el...
daca ar gandi toti ca tine, as scapa si eu de problema asta.pacat ca majoritatea se uita ciudat :(
Reply With Quote
Vechi 03.05.2008, 10:50:01
ancah
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Cozia, un sfat: pe viitor incearcasa te limitezi la a le admirabaticul, fara alte comentarii, caci acelea pot sminti. :)
Reply With Quote
Vechi 03.05.2008, 10:52:06
ancah
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de quasar
Mergand la tara la biserica mi-am acoperit capul(asta fac si in oras).Dupa cateva zile femeile care ma vazusera in biserica au intrebat-o pe bunica daca nu cumva m-am maritat si de asta port capul acoperit...
Inainte, fetele de la tara, inlocuiau voalul de la nunta cu baticul, ca semn de femeie maritata.
Reply With Quote
Vechi 03.05.2008, 10:58:22
Negroponte's Avatar
Negroponte Negroponte is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2006
Locație: Barlad
Implicit

:)Hristos a inviat!Eu cred ca o femeie de orice varsta ar fi este mult mai feminina cu fusta si cu batic.Iar grija ca cineva s-ar putea sa nu ma inteleaga,purtand batic sau fusta,ar trebui sa o lasam la intrarea in biserica asa cum spune si imnul heruvic,care se canta in timpul sfintei liturghii:"Grija cea lumeasca sa o lepadam"
Reply With Quote
Vechi 03.05.2008, 11:35:12
quasar quasar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.11.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Citat:
În prealabil postat de quasar
Mergand la tara la biserica mi-am acoperit capul(asta fac si in oras).Dupa cateva zile femeile care ma vazusera in biserica au intrebat-o pe bunica daca nu cumva m-am maritat si de asta port capul acoperit...
Inainte, fetele de la tara, inlocuiau voalul de la nunta cu baticul, ca semn de femeie maritata.
Pai ideea ca o femeie maritata nu trebuia sa iasa in public fara batic e una,si a intra in biserica acoperita pe cap e alta.Aia cu iesitul pe strada se aplica,sau inca se mai aplica prin unele locuri DUPA NUNTA,iar acoperitul capului in biserica se aplica cam de pe la adolescenta..
Reply With Quote
Vechi 03.05.2008, 19:07:57
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah

Cozia, un sfat: pe viitor incearcasa te limitezi la a le admirabaticul, fara alte comentarii, caci acelea pot sminti. :)
Da asa este, am grija,, iti dai seama ca nu o spun oricui, si ORICUM, ci serios, femeilor care-mi sunt cunostinte apropiate
Reply With Quote
Vechi 03.05.2008, 22:24:45
anca_bv anca_bv is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

si eu sunt de acord cu ceea cu purtarea baticului ...ma bucur ca s-a citat din biblie (ca sa nu mai fie dubii)
Reply With Quote
Răspunde