![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Exemplu
va sari, se scrie "va" legat v-a facut se scrie v liniuta a Primul exemplu este viitorul verbului. Al doilea exemplu este pronumele v si perfectul compus al verbului. |
|
|||
|
|||
![]()
Just steffy,eu nu am prea multa carte dar imi place nespus sa invat,si n-ar fi rau sa deschidem un topic despre gramatica si literatura.Intr-adevar,v-a facut se scrie dezlegat pentru ca "v" este pronumele(de la voua)si "a" este perfectul compus al verbului.
Chiar daca pare suparator,ori de cate ori voi primi cu bucurie atentionari si corectari in ortografia proprie...chiar daca de cele mai multe ori scriu in graba si aflata sub o presiune specifica din partea copiilor. Si desi suntem off topic,ce mai conteaza,la fel este si atitudinea,parca,partinitoare a lui Andrei,mai ales cand vine vorba de mine... |
|
|||
|
|||
![]()
deci, soro ory, matale ce a-i inteles din indemnul meu?
steffy, stiu sa scriu foarte bine. mam grabit doar unmpic si a-m gresit. este omeneste, in cele din urma. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre avorturi - Parintele Cleopa | pacatoasa | Nunta | 41 | 20.05.2023 14:52:41 |
A.C.C.A. Ovidenia Bacau 2005 | ionut_afrentoaie | Generalitati | 6 | 11.08.2010 22:29:27 |
Poza graitoare referitor la avorturi | sergiu | Generalitati | 0 | 19.09.2009 15:17:06 |
Despre muzica psaltica dupa 1990 | vladsergiu | Generalitati | 0 | 13.02.2009 10:39:52 |
Serile Filocalice 2005 | Orthodox | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.01.2006 14:38:50 |
|