![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
15 ani reprezinta o varsta la care se poate vorbi deschis cu adolescentii. Eu m-am referit la varste mai fragede. Din pacate interesul pentru sexualitate e starnit la varste mult prea mici, cand copilul nu e pregatit din nici un punct de vedere.
Varsta de 14-15-16 ani si mai mult,sunt varste la care tanarul trebuie sa-si dezvolte sentimentele de dragoste (platonica) si prietenie, sa-si vada de scoala pentru a-si asigura un viitor, sa citeasca, pentru a-si forma o cultura. Aceste lucruri vor constitui o baza solida pentru viata in doi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sincer, nu stiu cati tineri se roaga cu adevarat lui Dumnezeu, sau mai bine zis stiu ce sa ii ceara!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Intrebarea poate fi in egala masura pusa si astfel;Nu stiu cati batrani se roaga cu adevarat la Dumnezeu!!!Pentru ca poate fi de discutat pe aceasta tema,atata timp cat batranii au tendinta de-a cadea in extreme,in fanatism,sau chiar ura,pe motive religioase,au tendinta bizuita pe credinta de-a instiga la rautate sau de-a dezbina familii,sau au o habotnicie care innalta rugaciunea mai presus decat ajutorul fata de aproapele,si sa nu uitam totusi ca rugaciunea este o teorie,in timp ce fapta buna este poate fi personificarea rugaciunii,si deci,rezultatul acesteia.Iar diferenta colosala intre atributiile tinerilor si cele ale batranilor o reprezinta tocmai presupusa intelepciune capatata de-a lungul timpului a categoriei din urma.
|
|
|||
|
|||
![]()
e adevarat ca cine sufera de patima masturbarii,nu scapa niciodata?
|
|
|||
|
|||
![]()
o consecinta a acestei patimi este orbirea
|
|
|||
|
|||
![]()
da intr-adevar orbire sufleteasca.chiar ma simt orb
|
|
|||
|
|||
![]()
de dimineta vantul sufla cu putere
de acasa il aud cum incearca sa-mi zgarie geamul si tresalt cand frunzele se izbesc cu putere de parca ar vrea sa mi-l sparga si ma cuprinde frica si groaza ma incolteste ma uit catre icoana dar nu vad nimic caci umbra nu ma lasa si las infrant capul in jos si cad catre metallica dar ma ridic si parca intrezaresc dar cad din secerat de zgomot caci frunza iar lovi geamul blestemat si platosa de fier devine otel si nu stiu daca maine va fi din aluminiu sau va fi din nou de otel |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru cei aflati intr-un nivel avansat de dependenta, odata cu hotararea de a se departa de pacat, exista o perioada de tranzitie, pe care fiecare o trece dupa voie si alegerile facute in momentele de ispita sau tentatie spre pacat. |
|
|||
|
|||
![]()
vointa nu se gaseste de cumparat?
:) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|