![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Pentru Stefan500, verisori de gradul doi sunt copii rezultati din casatoria a doi frati sau surori care au acelasi tata si mama." astia sunt verisori primari. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am trecut printr-o poveste asemanatoare dar am esuat. O iubeam sincer dar nu a fost de ajuns. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Legat de gradele de rudenie ca impediment la casatorie, as dori sa ma ajutati: vreau sa ma casatoresc dar a intervenit urmatoarea proble,..
BUNICUL meu cu STRABUNICA prietenei mele cu care urmeaza sa-mi petrec viata au fost FRATI. POT SA MA CASATORESC? |
|
||||
|
||||
![]()
Asa ceva mi s-a intamplat si mie iar interesandu-ma am aflat ca nu ii bine. In rest ramane la aprecierea fiecaruia sa isi aleaga solutiile bune pentru el si cei apropiati lui.
Doamne ajuta-ne la toti! |
|
|||
|
|||
![]()
[am o mare dilema:sper sami raspunda cineva.
x-y = veri drepti de pe mama (mama lui x e sora lui mama lui y) y-z=veri drepti de pe tata (tata lui y e frate cu tata lui z) ce grad de rudenie este intre x si z? Last edited by gabyiasi; 23.10.2009 at 18:38:12. |
|
|||
|
|||
![]()
cuscrie de felul II,grad IV de rudenie
lega*tura de rudenie dintre consangenii unui sot cu consangenii celuilalt sot(aici parintii lui Y sunt beleaua)-Sotii, formand o unitate, fiecare din ei devine pentru rudele celui*lalt sot ruda (cuscru) in acelasi grad in care acesta se gasea cu consan*genii sa poate lua dispensa |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casatoria intre rude | danielll | Generalitati | 9 | 03.03.2013 16:34:53 |
CASATORIE INTRE RUDE | JOLIECOEUR | Generalitati | 26 | 02.09.2011 16:43:15 |
Casatorie intre rude... | faraway | Generalitati | 1 | 10.11.2009 13:27:18 |
casatoria intre rude | vlady | Generalitati | 5 | 11.02.2007 14:05:10 |
interdictie casatorie rude spirituale? | pantani | Nunta | 0 | 22.01.2007 09:41:54 |
|