![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Reactia Constantinopolului este cu atat mai ciudata cu cat exista diferente de vederi intre Moscova si Constantinopol pe Tema estoniei si Ucrainei.
|
|
||||
|
||||
![]()
PadreCory, cred ca ar trebui sa te intereseze mai mult alte diferente. Insa, se pare ca ai probleme cu vederea. Daca e asa, e simplu, dupa o consultare, ti se va recomanda un anumit tip de lentile, pe care trebuie sa le porti permanent. Altfel, risti sa-ti pierzi de tot vederea. Iar ca sa nu te ratacesti sau sa pierzi timp in cautarea unui cabinet de acest gen, afla ca in orice Biserica Ortodoxa vei intalni un preot medic care te poate vindeca de imputinarea vederii tale.
|
|
|||
|
|||
![]()
Adevarul e ca in rep Moldova e un haos total in privinta organizarii eparhiilor cu pricina -se lupta farte cu frate si asta e cel mai dureros. Ar tb sa luptam pt pace si intelegere, fara prea multe comentarii rautacioase. Basarabenii sunt f debusolati si dezbinati si asa.
|
|
|||
|
|||
![]()
Frati ortodocsi, sa mergem drept inainte fara sa ne uitam la cainii care latra, gen Padre...
Daca asta il invata pe el biserica lui sa faca, noi a nu-l bagam in seama. Nu-i mai raspundeti la replicile inspirate. Poate asa va cauta sa socializeze in alta parte. |
|
|||
|
|||
![]()
Evidenta nu se poate nega oricat am vrea.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ramane de vazut cate Biserici ortodoxe autocefale se vor opune BOR in chestiunea Basarabiei la fel cum au facut deja sarbii, rusii si Constantinopolul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu eu trebuie sa fiu convins ci Moscova.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Caderea Constantinopolului | cozia | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 03.01.2018 16:22:00 |
Arminianismul sau Pelagius se intoarce: inceputul invataturii apostate. | Theodor_de_Mopsuestia | Biserici Protestante | 31 | 25.07.2011 20:04:38 |
Patriarhul Constantinopolului Bartolomeu | cozia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 58 | 29.10.2010 12:11:39 |
Mormantul Sfantului Nifon al Constantinopolului | ieremia movila | Intrebari utilizatori | 0 | 08.08.2010 23:08:03 |
MAICA DOMNULUI numita INTOARCE-TE INAPOI | sofiaiuga | Intamplari adevarate | 5 | 09.03.2008 20:01:10 |
|