![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnul sa aibe mila de toti ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Emanuel, dragule, nu iti se pare ca esti cam ....patimas si virulent pt isihasm?Mai relaxeaza-te ,ca nu iti mai vedem spiritul crestin de atata patima ! :)))
|
|
|||
|
|||
![]()
daca nu il vedeti dumneavoastra nu e nici o problema ... nu asta ma preocupa ...
:D |
|
|||
|
|||
![]()
Ar trebui, ca in cartile pe care tot le citesti cu atata spor sunt niste capitole amarate care iti spun sa ii pui pe ceilalti inaintea ta .
Si mai spun ca un bun crestin, trebuie sa se socoteasca a fi cel mai nevrednic dintre toti ,caci asta e smerenia.... In fine,s-ar parea doar ca tu nu ai...dispozitia sa te cobori la nivelul celor care nu iti impartasesc opiniile in vreun fel.Scuza-ne ca ti-am rapit din timpul dedicat rugaciunilor, dar s-ar parea ca ai incetinit ritmul din momentul in care ai inceput sa tastezi!:D |
|
|||
|
|||
![]()
degeaba razi , ca prin asta nici tu nu te-ai smerit ... nu mai pune placa cu smerenia cand nu iti convine ceva si n-ai ce sa mai spui ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu contest,cand ai dreptate , ai! diferenta e ca eu nu ma bat cu pumnul in piept si nici nu incerc sa par altfel decat sunt, adica un om normal si foarte, foarte pacatos...Ma asteptam.Dar e valabil si pt tine. Perfect valabil. Deci ,unde suntem de fapt?
|
|
|||
|
|||
![]()
chiar si daca sunt un om mandru eu credinta tot am obligatia sa o marturisesc ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite , stii , imi pare rau.
Probabil ca eu sunt in cautarea a ceva,sunt nelinistita si incerc sa descopar...Sunt razvratita , recunosc,dar la fel ca si tine, cred din tot sufletul meu crestin si ortodox. Inca odata, Emanuel, imi pare rau, am fost acida si ..."superioara" ,fara nici un motiv....si nu am nici o satisfactie ,pe cuvantul meu. |
|
|||
|
|||
![]()
dar ce cauti ?
si mie imi pare rau de mandria mea ... |
|
|||
|
|||
![]()
Toti gresim, doar suntem oameni,nu? ...
Ce caut ...Il caut pe Domnul,citesc fel de fel de carti de toate felurile, articole... Nu stiu ce caut nici eu prea bine... Simt in inima dragostea fata de El,dar nu pot sa il vad ca persoana si mi-e teama ca nu e bine asa... Cred in puterea sacrificiilor lui Iisus, dar ma surprind explicandu-mi logic si pe cat posibil stiintific unele minuni... Cred ca l-a ridicat pe Lazar din morti,dar in acelasi timp cred ca prin gratia Lui omul poate vindeca doar gandind.... Se bat multe cap in cap , mai ales cu ce am citit in ultima vreme...Sunt confuza ,pur si simplu, pt ca nu inteleg cum poti sa crezi si sa iubesti si in acelasi timp sa nu fii de acord in toate privintele cu ceea ce predica propria ta religie.....Asta e conflictul, de aici vine si toata rebeliunea mea...Dar , cu voia Lui, voi gasi acea cale de mijloc a intelegerii. Si ...multumesc pt intelegere si pt ...intrebare. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Invataturi incredibile, mai putin cunoscute ale adventistilor | Erethorn | Secte si culte | 400 | 28.03.2012 20:49:41 |
Invataturi biblice si respectarea lor de catre biserica AZS | Lucian008 | Secte si culte | 282 | 22.12.2011 00:15:37 |
Invataturi crestine practice | spre_rasarit | Generalitati | 5 | 09.01.2011 10:11:21 |
Ce invataturi v-au impresionat mai mult ? | radugherasim | Din Noul Testament | 55 | 02.12.2010 01:10:20 |
|