Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.06.2008, 22:35:24
Askeladd Askeladd is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TheKing
Dragomirna, revino cu picioarele pe pamant :D. Tocmai am zis ca personajul era fictiv, adica nu exista. N-am 30 de ani si nu sunt virgin. Got it? :)
Good trolling, Sir.
Vechi 28.06.2008, 22:39:18
NiCcoleta NiCcoleta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2006
Locație: Iasi
Religia: Ortodox
Implicit

Eu cunosc o familie intemeiata foarte de curand.Am fost sambata trecuta la nunta lor :).Mirele(viitor preot) are 28 de ani si Mireasa mai putin (prietena mea si colega mea de facultate :)).Sunt impreuna de prin luna februarie.El pana la sotia sa nu mai avuse vreo prietena.Deci se poate si pana la o varsta mai inaitata sa traesti asa singur...numai sa fii aproape de Dumnezeu ca sa te ajute sa treci curat prin viata pana la casatorie....
Vechi 29.06.2008, 00:03:05
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Bravo, literaR. Primul user care a cautat si alta explicatie logica pana sa dea cu Dumnezeu inainte :D. Nu prea cred in Dumnezeu, dar cred ca daca exista a lasat fizica, matematica si celelalte stiinte exacte cu un motiv: a vrut sa ne folosim creierul, nu sa-l atrofiem memorand pasaje din biblie. Din pacate, cam asta fac 90% cei de aici, de pe forum. Sfaturile pe care le-ati dat personajului meu sunt subiective si de aceea nu voi acuza pe nimeni. Fiecare are propriile standarde. Fara sa fiu rautacios va spun ca ati cazut in extrema cealalta a credintei. Ca sa il multumiti pe "Dumnezeu" traiti moral, nu e nevoie sa stati cu orele in biserica si sa predicati altora despre ce credeti voi ca este corect si ce nu.
Uite logica, TheKing: scrii pe forum ortodox, deci am presupus ca esti ortodox. Suntem in postul Sfintilor Apostoli, cand incercam sa nu mintim si sa nu ne suparam pe nimeni. Si tu vii cu ispite.
Vechi 29.06.2008, 00:09:07
TheKing TheKing is offline
Junior Member

Data înregistrării: 25.06.2008
Implicit

Exact, si daca stai sa te gandesti putin sunt diavolul, nu? Sau poate o unealta a sa? :)
Vechi 29.06.2008, 00:21:39
TheKing TheKing is offline
Junior Member

Data înregistrării: 25.06.2008
Implicit

Oricum, consider ca nu are rost sa continui discutia. Daca am ajutat pe cineva prin "joaca" mea, cu atat mai bine. Nu cred ca are rost sa mai postez pe forumul asta, mai ales ca deja am atras destule priviri. Experimentul s-a incheiat. La revedere si toate cele bune :)
Vechi 29.06.2008, 02:23:43
aurel1211 aurel1211 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.11.2006
Implicit

Citat:
Buna ziua. Postez pe acest site si sper sa fiu inteles de aceasta comunitate. De cand am fost mic am fost invatat de parinti ca pacatul trupesc este cel mai rau si ca nu trebuie sa pacatuiesc in afara casniciei. Insa am ajuns la o varsta inaintata (30 de ani) si sunt inca ... pur. Nu am reusit sa imi gasesc perechea si incep sa cred ca nu o voi putea gasi niciodata.
Cativa prieteni imi sugereaza femeile usoare, insa sunt inca rezervat in aceasta privinta. Nu stiu ce sa fac. Vreau sa simt atingerea unei femei, insa nu pot face acest lucru fara sa ii fiu loial Domnului. Aveti sugestii?
Bah acuma hotarastete da ori ba?
Vechi 29.06.2008, 02:26:35
aurel1211 aurel1211 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.11.2006
Implicit

Citat:
Oricum, consider ca nu are rost sa continui discutia. Daca am ajutat pe cineva prin "joaca" mea, cu atat mai bine. Nu cred ca are rost sa mai postez pe forumul asta, mai ales ca deja am atras destule priviri. Experimentul s-a incheiat. La revedere si toate cele bune :)
Stai linistit ca pana la urma nu da nime cu paru. Ce crezi ca lumea iti retine figura :D sau se intreaba uite la ala The King , il mai stii de la topicu ala? hai sa ii zicem vreo doua . Stai linistit ca nu e asa.
Vechi 30.06.2008, 09:31:55
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
Dragomirna, revino cu picioarele pe pamant :D. Tocmai am zis ca personajul era fictiv, adica nu exista. N-am 30 de ani si nu sunt virgin. Got it? :)
tu distreaza-te mai departe ca personajul ala fictiv ce avea darul fecioriei se va mantui shi va ajunge in cer iar dumneata vei ramane cu picioarele pe pamant... 3x???:(:(
Vechi 01.07.2008, 06:54:12
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Primul user care a cautat si alta explicatie logica pana sa dea cu Dumnezeu inainte :D.
auzi theking, in caz ca mai citesti pe-aici... vezi sa nu-ti dea Dumnezeu vreo doua pe spinare sa nu le poti duce, cand ti-e lumea mai draga! asta pentru minciuna si impostura si bataie de joc la adresa unor oameni care gandesc curat si au vrut sa te ajute, in nemernicia ta.
Vechi 01.07.2008, 14:07:55
C-tin C-tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.07.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
Pai ZLidia, daca tu nici acum nu stii ca de viciul asta nu scapi nici in ruptu capului si nicaieri oriunde te-ai duce in lumea asta si orice activitate sportiva sau de altfel ai practica, inseamna ca nu ai nici o treaba cu cele duhovnicesti.
Pai daca tot ne-ai sfatuit tu cum sa scapam de patima asta, eu vin si-ti spun ca sfaturile date de tine nu ajuta cu nimica, nu au nici o legatura cu scaparea de patima. Pai ce, crezi ca un baiat nu se poate masturba dupa ce termina tot ce are de facut? Te inseli amarnic, nu ai habar ca acest pacat nu poate fi infranat cu activitati lumesti. Il putem face oricand.
Oricum, te si inteleg intr-un fel, esti femeie si nu ai de unde sa stii ce e cu noi, ce simtim noi de ne atat de greu sa ne lasam de acest pacat.
Sfaturile Lidiei sunt foarte firesti Veilur. Ale tale insa NU!
Un BARBAT e cel cu VOINTA!Acesta reuseste!
Cei fara VOINTA sa nu incerce nici macar sa se dezvinovateasca CA NU SE POATE, cand atatia si atatia altii mai rau impatimiti au dovedit ca se poate, au IZBINDIT!!! Sa fie iar OAMENI dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce credeti despre diferenta de varsta? Sonrisa Nunta 117 29.03.2013 18:42:18
Copilul cu parinti in varsta Floare alba Generalitati 13 15.11.2012 11:49:58
esti varsta de 33 ani una fatidica? ingerul_pazitor Generalitati 46 02.01.2011 20:30:57
Diferenta de varsta Anisia Nunta 18 31.05.2010 16:55:30
Varsta Pamantului si aparitia omului Florin-Ionut Generalitati 80 26.11.2008 14:31:28