![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cunosc o familie intemeiata foarte de curand.Am fost sambata trecuta la nunta lor :).Mirele(viitor preot) are 28 de ani si Mireasa mai putin (prietena mea si colega mea de facultate :)).Sunt impreuna de prin luna februarie.El pana la sotia sa nu mai avuse vreo prietena.Deci se poate si pana la o varsta mai inaitata sa traesti asa singur...numai sa fii aproape de Dumnezeu ca sa te ajute sa treci curat prin viata pana la casatorie....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Exact, si daca stai sa te gandesti putin sunt diavolul, nu? Sau poate o unealta a sa? :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Oricum, consider ca nu are rost sa continui discutia. Daca am ajutat pe cineva prin "joaca" mea, cu atat mai bine. Nu cred ca are rost sa mai postez pe forumul asta, mai ales ca deja am atras destule priviri. Experimentul s-a incheiat. La revedere si toate cele bune :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un BARBAT e cel cu VOINTA!Acesta reuseste! Cei fara VOINTA sa nu incerce nici macar sa se dezvinovateasca CA NU SE POATE, cand atatia si atatia altii mai rau impatimiti au dovedit ca se poate, au IZBINDIT!!! Sa fie iar OAMENI dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce credeti despre diferenta de varsta? | Sonrisa | Nunta | 117 | 29.03.2013 18:42:18 |
Copilul cu parinti in varsta | Floare alba | Generalitati | 13 | 15.11.2012 11:49:58 |
esti varsta de 33 ani una fatidica? | ingerul_pazitor | Generalitati | 46 | 02.01.2011 20:30:57 |
Diferenta de varsta | Anisia | Nunta | 18 | 31.05.2010 16:55:30 |
Varsta Pamantului si aparitia omului | Florin-Ionut | Generalitati | 80 | 26.11.2008 14:31:28 |
|