![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am ajuns la concluzia ca nu am nicio scuza. Sunt prea obosita seara, prea grabita dimineata. Adorm efectiv in timp ce citesc ceva, dar nu pot raspunde de ce nu am facut rugaciunea putin mai devreme.
Problema e ca nu am inca un OBICEI din a face rugaciunea. Sa-mi intre in modul de viata. Iar obiceiul se formeaza in timp, intai fortandu-ma, apoi vine de la sine. Stiu ca am nevoie de rugaciune. Pai bunica motaia la televizor, dar tot se ridic sa-l stinga (nu avea telecomanda) si isi aducea aminte daca nu-si facuse inca rugaciunea. Apoi, va cer parerea, chiar trebuie sa citim acele rugaciuni, de dimineata si seara, chiar pe toate, in fiecare zi? Stiu ca sunt deosebite,imi plac, dar necesita timp, macar Tatal nostru sa zicem, decat deloc. |
|
|||
|
|||
![]()
Adevarata putere a rugaciunii sta in calitatea nu in cantitatea ei. Nu trebuie sa ne rugam mult cand suntem nepregatiti in smerenie. Am citit undeva ca o rugaciune spusa din inima ajunge intocmai pana la Iisus. Incercati sa va ganditi si sa meditati la tot ce v-a oferit Domnul fie suferinta, fie fericire...si sa-i multumiti pentru ca va tine pe caile minunate ale Sale.
Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul! |
|
|||
|
|||
![]()
Buna tuturor, ma confrunt destul de des si eu cu aceasta problema.Ceva vreme in urma am cerut sfatul uni preot, care mi-a spus ceva de genul ca motivele ar fi oboseala, stresul dar mai ales slabiciunea umana si ca avem parte de aceste momente pentru a intelege mai bine pe semenii nostri care trecand prin aceste perioade de slabiciune sa ne fie mai usor sa-i intelegem si sa nu mai judecam.
Doamne ajuta Daca gasesc email-ul trimis de preot o sa ti-l reproduc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul sa va ajute. p.iulian Dupa cum vezi am gasit mesajul parintelui |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu am intrat in starea asta de slabire in credinta, nu mai am ravna ce-o aveam inainte si ma rog doar cu cuvintele mele, fara sa mai citesc rugaciunile de seara si dimineata. Nu e bine, ar trebuie sa ne facem si sa ne tinem de un program. Pentru noi ne facem timp toata ziua, dar pentru Dumnezeu cand ne mai facem timp? Trist :(
|
|
||||
|
||||
![]()
si eu ma regasesc in acest lucru....cred ca lupta devine din ce in ce mai grea...eu de exemplu zic seara azi o sa merg la culcare mai devreme sa am mai mult timp..si se face 10....apoi mai gasesc ceva pe internet...se face 22.30 zic la 23.00 gata ma duc la rugaciune...si la 23.00 imi dau seama ca sunt atat de obosita incat....si uite asa m-a pacalit vrajmasul sau m-am pacalit singura
Cred ca raspunsul este in noi, si in vointa pe care o avem .... Acum ca am citit tot ce ati scris de mai sus....este un nou inceput...sa ma schimb din momentul acesta, am deschis parca ochii si am inteleg mai bine ce se petrece....cum suntem incercati in acelasi mod prin problemele vietii cotidiene si cum le depaseste fiecare in modul sau... P.S- Am invatat multe de la voi, cei de pe acest forum.... |
|
|||
|
|||
![]()
Flori, parca ai fi descris o zi din viata mea. :) Insa Adrian/ Negroponte spune mai bine lucrurilor pe nume...se vede ca este preot, si duhovnic. Dumnezeu sa ne ajute!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vreau un sfat | anocica | Generalitati | 14 | 19.02.2014 08:40:08 |
Vreau sa o uit... | riquez | Intrebari utilizatori | 91 | 16.12.2011 18:38:47 |
vreau sa botez! | 21andreea | Stiri, actualitati, anunturi | 24 | 12.12.2011 14:56:34 |
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co | rusu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.06.2008 13:04:07 |
Vreau si eu | pui | Muzica Bisericeasca | 2 | 01.04.2008 20:37:26 |
|