![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu am amintit de un program, care nu exista in Romania, daca sunt si aspecte negative,este trist. Noi trebuie sa fim asemnea albinelor care culeg nectarul, constienti fiind ca sunt si flori lipsite de nectar.
|
|
|||
|
|||
![]()
In zilele noastre a spune ca esti virgin atrage dupa sine rasete si batjocura.Insa cei care rad si batjocoresc sunt in pierdere.De ce ? Raspunsul este simplu este mai important sufletul decat trupul .Biserica ne invata in legatura cu Taina Casatoriei ca barbatul si femeia sa fie virgini cand se casatoresc pentru ca acesta inseamna si fidelitate.Si ar mai fi un amnunt pe care nu stiu daca multi il cunosc.Nu s-a intrebat nimeni de ce mireasa poarta rochie alba la nunta? Raspunusl ar fi ca albul reprezinta fecioria, iar daca o mireasa poarta culoarea alba, si nu este fecioara , o poarta cu nevrednicie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ca sa te poti abtine de la gandurile rautatii trebuie sa faci mai multe :
- sa ai pocainta , adica sa consideri pacat gandurile rautatii - sa te consideri mai rau decat toti pacatosii si sa nu judeci pe nimeni - sa te spovedesti - sa ai un anturaj care sa te accepte asa cum esti si sa nu iti impuna pacatul |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ai nevoie sa muncesti numai daca nu iti poti tine mintea ... caci daca nu ai trezvie te lupta trupul si atunci recurgi la munca sau alt efort trupesc ... insa daca ai smerenie si trezvie , te poti infrana si fara munca , caci daca ai trezvie iti slabeste trupul chiar si daca mananci numai carne si mult si nu munceti nimic ... as zice in sensul asta ca trezvia si rugaciunea are mai mare putere sa slabeasca trupul decat are munca ... iar cei care nu trezvie mai pot recurge si la post nu numai la munca ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cunosc oameni care fac sex si din iubire.Majoritatea oamenilor spun ca sexul este foarte important intr-o relatie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ce spui tu e corect intr-adevar pentru cei mai multi ... eu vorbeam mai ales pentru pustnici , dar e mai corect ce spui tu ...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie sa facem asta si asta si gata.Nu mai stam la discutii.O singura cale este. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ceva legat de reikki | Marcel_Ionut | Intrebari utilizatori | 3 | 05.11.2015 16:49:24 |
Relatiile sexuale inainte de casatorie | Simona-Marilena | Nunta | 119 | 22.05.2014 14:29:31 |
Ceva legat de bacalaureat | Marcel_Ionut | Intrebari utilizatori | 17 | 23.07.2013 19:43:10 |
Relatiile sexuale inainte de casatorie | PISICUTA35 | Generalitati | 186 | 03.03.2009 11:46:18 |
sex inainte de casatorie | dumitrucelmare2000 | Generalitati | 87 | 09.05.2007 11:38:59 |
|