![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
...sau mai bine nu, veilur, caci ti se face parul maciuca citind pe aceasta tema...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Este util sa facem o diferenta intre populatiile care traiesc in spatiul USA si administratia acelei tari. Populatia este alcatuita din oameni normali, cu calitati si defecte, cu aspiratii si neampliniri, cu bucurii si necazuri.
|
|
|||
|
|||
![]()
si sa nu uitam ca bunastarea unei tari se datoreaza in primul rand administratiei!
|
|
|||
|
|||
![]()
concluziile trase din aprecieri la modul general(gen SUA, sau Romania, Budism, hinduism, yoga, catolicism, etc) sunt aberatii.De regula oamenii vorbesc fara sa aibe nici un habar despre detalii. Nu totul este o erezie. Omul este o fiinta foarte complexa si nu se stie cine si de unde se va mintui.
Discutiile la modul ABSOLUT in orice subiect este foarte aberant si plin de minciuna. Lucrurile se discuta in detaliu cu rabdare si dragoste, intelegere, nu militant |
|
|||
|
|||
![]()
personal sunt foarte circumspect in ceea ce priveste USA si NATO si chiar UE...nu am incredere deloc in toate astea
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Parerea mea despre USA: buna, insa..
"Puterea corupe, puterea absoluta corupe absolut" (Lord Acton) Solomon 30 8. Prefacatoria si cuvantul mincinos indeparteaza-le de la mine; saracie si bogatie nu-mi da, ci da-mi painea care-mi este de trebuinta, 9. [color=green]Ca nu cumva, saturandu-ma, sa ma lepad de Tine si sa zic: "Cine este Domnul?"[/color] [color=blue]Ca nu cumva, saracind, sa ma apuc de furat si sa defaim numele Dumnezeului meu.[/color] Moralitatea acolo ii in declin din pacate... ca urmare a faptului ca ei se ingrasha si uita de Domnul Un lucru bun care il are USA totusi, este faptul ca ii generoasa donand bani si ajutand diverse tari cum ar fi Egipt, Israel etc. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un parinte cere ajutor | george12345 | Generalitati | 43 | 23.06.2016 12:29:33 |
Ce nu-ti va cere Dumnezeu niciodata . . . ! | cristiboss56 | Pocainta | 1 | 24.07.2013 22:24:15 |
CE NUUUU ITI VA CERE DUMNEZEU | cristina_roxana | Reguli in Biserica | 5 | 19.10.2010 22:20:48 |
Obama cere ajutor lumii!!! | andreicozia | Teologie si Stiinta | 1 | 09.05.2010 20:47:32 |
Opinia Avocatului Cezar Axinte de la Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni | camiann | Generalitati | 0 | 06.02.2009 11:49:54 |
|