![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu consider ca atata timp cat stiinta cu vine cu dovezi clare care sa susutina existenta extraterestrilor nu avem de ce sa inovam niste ipoteze care sa nu spuna nimic. O aparitie ciudata pe cer nu este o dovada....e nevoie de mai mult sa dovedesti existenta unei entitati..ceea ce nu cred ca se va putea. Motivul pentru care nu cred in existenta extraterestrilor este acela ca Dumnezeu nu ne-ar fi ascuns faptul ca in creatie mai sunt si alte fiinte. Dumnezeu ne-a dezvaluit existenta ingerilor ( lumea nevazuta )...daca ar mai fi existat ceva in creatie acest lucru ne-ar fi fost revelat ca toate celelalte.
|
|
|||
|
|||
![]()
"Extraterestrii" sunt demoni.
Asa zisele fenomene extraterestre sunt manifestari demonice. Cineva a remarcat o coincidenta ciudata: toti cei care pretindeau ca fusesera "rapiti" de extraterestri, fusesera implicati in vrajitorie, spiritism si alte pacate de astea mari. Cititi "Ortodoxia si religia viitorului", de Pr. Serafim Rose. Are un capitol dedicat OZN-urilor. |
|
|||
|
|||
![]()
cred k dak DUMNEZEU vrea k noi sa aflam despre acesti extraterestri(asta dak exista eu una n cred)facea El in asa fel in incat sa aflam...ne dadea El dovezi clare nu doar niste SUPOZITII pt k asta snt....nu sa gasit nikun extraterestru pana ku.....EL este cel A T O T P U T E R N I C....ASA ca gasea El o calea s vedem s noi omuleti verzi k 2 capete;).....
|
|
|||
|
|||
![]()
Problema nu este de oameni pe alta planeta,animale, si o gaza pe Venus poate fi extra-terestru,o viata pe alta planeta.Poate exista viata intr-o planeta din Univers poate sunt bacterii multe si aia inseamna viata,nu neaparat sa mai existe o planeta la fel.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
poate sa fie totul o mare vrajeala.pentru ca primul "extraterestru" gasit,pe care cica l-au operat ei si au facut mare zarva,s-a dovedit a fi de fapt un fals.deci sa ma lase.au mai facut-o odata si cand au zis ca au ajuns pe luna.si au facut un scenariu de toata frumusetea.sa faca niste nave din alea zburatoare nu este greu.de-asta se filmeaza numai navele.pentru ca probabil le e mai greu cu fiintele,sa le creeze,desi nu imposibil.
|
|
||||
|
||||
![]()
Multi dintre cei care CRED in existenta OZN-urilor nu stiu mare lucru despre acest fenomen, nu sunt informati, documentati... Bunaoara, un om inteligent si cultivat ar stii ca o nava spatiala ii trebuie ceva calitati extraordinare, la limitele stabilitatii fizice si chiar dincolo de ele, sa treaca dintr-o galaxia in alta... in plus, se pune si probelma timpului... caci daca se construieste o astfel de nava, vizitatorii nostri la coborare ar trebuie sa aiba o varsta matusalemica, iar stiinta a dovedit ca orice e organic, si in genere, un organism organic superior evoluat (ca corpul omului), nu traieste sute de ani. Iar daca excludem toate astea, si zicem ca totusi se poate, nu trebuie sa uitam esenta unei nave spatiale care e capabila sa treaca dintr-o galaxie in alta dar se prabuseste, culmea culmilor pe pamant, in zona 51... adica un desert din america care, dupa incident, devenise o oaza prospera ce ridica economia tarii... sfatul meu, de la un laic pacatos catre mireni e sa nu va lasati amagiti de naluciri prostesti... sunt oameni care nu cred ca in biblie si cred in ultima carte citita, cum ar fi codul lui da vinci. cercetati cu ratiune!
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragilor, EXTRATERESTRII = DEMONI
Cititi cartea "Oameni si demoni" scrisa de Parintele Rodion: ![]() Sau "Despre reincarnare si invazia extraterestrilor" de Danion Vasile, disponibila pe scribd la adresa: |
|
|||
|
|||
![]()
...:( in postul de mai sus nu aparu adresa! adica asta:
http://www.scribd.com/doc/524578/Danion-Vasile-Depre-reincarnare-si-invazia-extraterestrilor |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si apoi, galaxia noastra e imensa, continand vreun miliard de stele. Cea mai apropiata este Alfa Centauri la 4 ani lumina. Urmatoarea... vedeti pe net. Cele mai apropiate planete locuibile pot fi la distante de ani-lumina, nu de generatii-lumina. Mai este varianta celei de-a zecea planeta chiar in sistemul nostru solar, a carei existenta a fost calculata de astronomi. Nu mai spun de varianta unor dimensiuni paralele cu a noastra unde poate exista viata. Ceva perfect similar cu dimensiunea ingerilor care sunt langa noi si nu-i vedem. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
EXTRA ECCLESIA NULA SALUS | SINEQVANON | Generalitati | 8 | 07.04.2008 18:26:39 |
|