![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am dat mare atentie fiecarui mesaj in parte,
Am deschis acest topic deoarece maine merg la duhovnic si vreau sa stiu exact ce trebuie sa intreb. Da recunos ca sunt in mare parte si eu vinovata,sunt si mandra ca doar asta nu ma lasa sa ofer afectiune in perioadele de liniste,am si pacate multe. Daca el ar pleca, nu as cauta un altul nici in ruptul capului,dar sper ca asta nu se va intampla. Spunea cineva ca nu ne stie momentele fericite...avem parte si de momente fericite...sper sa fie din ce in ce mai multe. Sotul meu are si multe calitati,munceste mult,aduce bani in casa,este un tata bun(fac exceptie momentele in care tipa si nu tine cont ca cel mic este in preajma) De mers la spovedit impreuna el nici nu vrea sa auda,sau sa se spovedeasca singur. De rugat,este clar ca nu ma rog destul si asa cum trebuie,ca daca m-as fi rugat cu mai multa credinta sigur acum nu mai eram in aceasta situatie,si am fi mers toti trei impreuna duminica la biserica.Dumnezeu zice ca daca avem destula credinta putem muta muntii...eu nu am:( Nu am de gand sa divortez, imi place sa fim toti trei impreuna,dar in liniste. Copii nu am mai multi din motive medicale...nu ca as fi avut mult mai multi dar un al doilea copil in mod sigur. Of Doamne sunt atat de multe,nimeni nu are cum sa vada adevarata situatie,sa-l lumineze Dumnezeu pe duhovnic sa-mi dea sfaturile cele mai bune,nici eu care sunt in aceasta familie de aproape zece ani nu mai stiu ce sa cred. Duhovnicul mi-a spus mai de mult, ca Dumnezeu nu vrea ca sotii sa se desparta,doar noi va trebui sa gasim o cale de mijloc in toate. Multumesc,mi-ati fost de mare ajutor. Am incercat sa rspund la unele intrebari sau afirmatii,sper ca am reusit??? |
|
|||
|
|||
![]()
buna elena ,eu nu mi permit sa dau sfaturi fiindca si eu sant intro situatie asemanatoare plus probleme financiare 2 copii si el nu munceste dar ma jigneste zilnic,ce sa fac nu am avut taria sa divortez si nu ma intreba de ce si apoi problemele au venit din ce in ce mai multe dar eu cred ca nimic nu este intamplator pe pamant ci ca asa vrea BUNUL DUMNEZEU cu noi oameni .eu una am cedat si mi am gasit alinarea in biserica in duhovnicul meu sa ma indrume pe drumul cel bun si cu lasarea in voia DOMNULUI fiindca doar el stie incotro ne indreapta viata,pot doar sa ti spun sa lupti cu tine sa nu renunti sa te rogi pentru voi si sa dai ascultare duhovnicului tau si dumnezeu cu tine SA TI AJUTE BUNUL DUMNEZEU ,si sa dai un semn ca ti este bine
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Diavolul fuge de tamiie daca cel ce-l poarta in casa SE LEAPADA DE EL. Daca la sfintenia casei doar unul dintre soti constientizeaza acest lucru, si crede, iar celalalt(sotia) NU, asa cum s-a intimplat in cazul descris de mine mai sus(sotie care ia in deridere toate cele sfinte), atunci la sfestanie diavolul se aliaza cu sotia si-l TERMINA pe sot deoarece acum necuratul are suport INTRUPAT, pe sotie si chiar si pe copii in lupta lui impotriva celui ce se sfinteste(posteste si se roaga), adica al sotului In cazul stiut de mine, sotia cind a auzit ca preotul vine sa sfinteasca casa a facut urit, turba, ii ieseau ochii din orbite, si-a luat copilul si a plecat de acasa nu inainte de-ai urla sotului in fata ca nu cumva parintele sa intre cu tamiie la ea in camera si prin lucrurile ei, si a stat pe strazi si a asteptat pina preotul a plecat dupa care s-a intors si a sarit sa deschida toate geamurile ca sa aeriseasca. Ea, sotia i-a reprosat ca el ii impune sa faca ceva impotriva vointei sale(cxa este tiran)( de a nu tamii casa si a-l lasa pe preot sa spuna rugaciunile arhanghelului Mihail) ......si NU A TRCUT MULT TIMP, si EXACT cum a prezis Duhovnicul sotului, ceva rau s-a intimplat...ea printr-o viclenie organizata minutios l-a dat afara din casa... Deci aveti grija IN CE CONDITII CONJUGALE faceti sfestanie ca nu este de joaca!...in aparenta nesemnificativa ea facuta de un monah poate avea efecte foarte puternice si zguduitoare, negresit vindecatoare pentru acea familie.......insa manifestarea vindecarii nu este intotdeauna PLACUTA |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu pot sa zici nici sa divortetzi nici sa nu divortezi. Zic doar sa te rogi, si Dumnezeu te va ajuta. Bogdan. PS: Oare daca ai incerca sa il ameninti cu divortul, nu ar fi suficient pentru a-l trezi? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai frate Cozia mata crezi ca diavolul fuge de mirosul de tamaie? :D
Hai ca ma ia rasul. |
|
|||
|
|||
![]()
Fuge Misule..dar nu intotdeauna ci stii cind ...cind nu mai esti al lui ci asa neputicios si pacatos cum esti incerci cu puterea ta sa te apropii de Hristos, atunci fuge...asa cum nici Hristos nu putea vindeca fara ca cel ce se vindeca sa creada
El vindeca pe citiva care credeau iar restul poporului se "tira" spre el si nu capata vindecare pina nu se lepadau de cel rau |
|
|||
|
|||
![]()
Pe cei care veneau la Hristos ca la urs , Apostolii de regula ii indepartau, ii trimiteau la plimbare
|
|
|||
|
|||
![]()
eu chiar cred ca fuge de tamaie, intotdeauna.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca pot primi niste raspunsuri | andrei23 | Generalitati | 28 | 19.06.2011 18:13:32 |
Ajutati-ma cu niste sfaturi , va rog . | iulian92 | Generalitati | 30 | 25.05.2011 15:18:26 |
Am nevoie de niste sfaturi!! | Calin21 | Preotul | 4 | 17.02.2011 15:32:09 |
As dori si eu niste sfaturi va rog ... | gringo | Stiri, actualitati, anunturi | 24 | 31.01.2011 10:36:13 |
Am nevoie de sfaturi daca se poate | cineva888 | Generalitati | 41 | 04.05.2010 18:25:29 |
|