![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
minuile lui Dumnezeu nu se tin in taina, ci se aduc si la cunostinta celorlalti spre intarirea in credinta sau, dupa caz, spre a-si aminti cat de pacatosi suntem... sau cu alte scopuri, ele trebuie marturisite. dar nu trambitarea minunii in sine m-a deranjat... te rog, fii mai atenta si extrage esentialul mesajului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
am extras din mesajul tau exact ce ai lasat sa se inteleaga.si ce te-a deranjat,mai exact? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in roshie se vad trei bilutzie generatoare de lumina, de ceva galben, iar pete partea dreapta pare ca e trasa o diagonala shi partea dreapta cum privim noi e mai scurta... shi crucea e ca asha ni se pare noua dar nu e clara ci o formam noi in inchipuirea noastra asha ca shi in ghicelile din cafea unde apar tot felul de semne shi cruci... alea care nu sunt clare shi nici dupa randuiala nu sunt de la Hristos... deci mai bine nu ma intrebai dar omul iashi face iluzii... dar exemple de cruci de la Hristos in mijlocul unui copac sau in alte elemente naturale nu sunt excluse ca doar El este Creatorul... shi ascunde unele margaritare in cele mai nebanuite shi neashteptate locuri... dar ce ai prezentat dumneata... te dezamagesc... sunt imagini nesemnificative...:( ... nu de la ghiavol ci de la parerea omului ca ar fi de la Dumnezeu... sau de la superstitzia ca ar fi de la El... |
|
||||
|
||||
![]()
Silana, in cadrul Sfintei Liturghii se petrece cea mai mare minune: prefacerea painii si a vinului in Trupul si Sangele Domnului. Este mai ziditor sa ai in minte aceste cuvinte: "Nu ma voi sui pe patul meu de odihna, nu voi da somn ochilor mei si genelor mele si odihna tamplelor mele, pana ce nu voi gasi loc Domnului" [Ps 131, 3-5]. Iata de ce multi dintre noi nu se opresc la semnele mentionate de tine, caci ele raman exterioare. Sa fim interesati de prefacerea noastra si asa vom putea ajunge sa avem ochi sa vedem pe Domnul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
daca n-ai inteles din prima un mesaj atat de simplu, orice explicatie e de prisos... am spus "ce folos atatea minuni daca L-am indepartat pe Duhul Sfant din inima noastra? ce folos are trambitarea unei minuni daca este urmata de galceava si sminteala?" iar tu ai inteles ca a spune si altora lucrarile Domnului este pacat... oare de ce n-ai inteles acelasi lucru si despre facerea de minuni? de ce n-ai inteles ca a face minuni e pacat?.. ca doar aceeasi exprimare am avut-o... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
silana draga, shtii care sunt semne veritabile? alea din pilda cu smochinul, caci Cuvantul Lui Dumnezeu pe creshtinul ortodox il identifica cu smochinul... este unul care da roade shi unul care se vede de la distantza shi cand s-a apropiat nu avea nici un rod... de l-a blestemat Hristos ca pana dimineatza s-a shi uscat... deci vezi ce credintza avea acel smochin-creshtin? era frumos de la distantza ... shi tot asha este shi in pilda in care prevesteshte vremurile... sfarshitului...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grade, tipuri si semne ale influentei demonice | Mihnea Dragomir | Exorcismul | 38 | 29.04.2014 16:33:56 |
Crezi în semne? | metafora | Generalitati | 30 | 21.01.2012 13:37:39 |
moartea patriarhului cu semne de intrebare | body282004 | Secte si culte | 9 | 01.10.2008 17:45:03 |
|