Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.08.2008, 21:13:25
oana29 oana29 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.08.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Deci dubla personalitate este ceva firesc Oana ? Hm, foarte interesant si poate ai dreptate, cu un id, esti ortodox, cu un altul musulman, cu un altul ateu si asa le impacam pe toate si nimic.
da dubla personalitate exista sa stii traim intro lume plina de fel de fel de persoane si daca vad ca deranjeaza comentariile mele ma retrag am alte foruri unde sunt primita frumos
Vechi 06.08.2008, 21:25:44
ancah
Guest

Implicit

dubla personalitate, sau cu masca, si ...fara masca.
Sunt destui care au mai multe ID-uri, dar la ce le-o folosi, nu stiu.
Oana, intareste-te si nu te lasa doborata de un cuvant, care poate nici nu era rau intentionat. Orodoxul trebuie saa fie ostas al lui Hristos, care nu se da batut cu una cu doua.
Vechi 06.08.2008, 22:47:30
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oana29
Citat:
Deci dubla personalitate este ceva firesc Oana ? Hm, foarte interesant si poate ai dreptate, cu un id, esti ortodox, cu un altul musulman, cu un altul ateu si asa le impacam pe toate si nimic.
da dubla personalitate exista sa stii traim intro lume plina de fel de fel de persoane si daca vad ca deranjeaza comentariile mele ma retrag am alte foruri unde sunt primita frumos
Draga Oana ! ! ! Pai cum nu esti primita frumos ? Dovada ca ce ai spus au fost studiate, citite. Apoi , iertare, dar daca dintra tat te-ai mahnit, e un fenomen al unei sensibilitati prea mari, pe fondul mandriei, mandrie de care suferim majoritatea. Sa invatam sa dialogam civilizat, iar atunci cand opinile difera, celalalt trebuie sa-si ia jucariile si sa plece. ASA CA, BINE AI VENIT PE FORUM SI LA LUPTA IN IDEI SI DRAGOSTE PENTRU HRISTOS !
Vechi 09.08.2008, 11:44:38
ancah
Guest

Implicit

Toata lumea stie ce greu e de citit un text mai lung postat. Am observat ca se usureaza cititul, daca marcam cu click stanga randul pe care il citim, si coboram mouse-ul pe masura ce parcurgem textul. In felul acesta ochiul se concentreaza numai la randul de citit. Poate va ajuta si pe voi...
Vechi 05.09.2008, 07:04:51
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de AndreiB
Citat:
În prealabil postat de mirelat
nu inteleg care-i problema, e la moda sa fim toti yesmen-i?

aici se spun pareri, opinii, nu se aproba la unison o tendinta sau alta.
ai libertatea asta, in lume fiind. insa in monahism nu o mai ai.
ascultarea este mintuitoare, nu vointa personala..
maica siluana a ascultat, nu a impus.
pentru ca s-a inchis topicul cu M.Siluana am sa ii raspund aici lui Andrei..

deci, remarca mea era vizavi de ceea ce e normal sa se intample aici pe forum -- adica sa se sa discute subiectele, eventual in contradictoriu, nu neaparat ca un cor in stare doar sa ridice in slavi ceea ce a spus altcineva.

In ceea ce o priveste pe M. Siluana, nu inteleg ce o tot aparati atata, cand se vede ca n-a vrut sa faca ascultare si sa mute acel sediu la Man. Jitianu, ci s-a dus cu jalba-n protap (ea sau altii in numele ei) la IPS Teofan ca sa-i rezolve "problema", aceea de a ramane la oras, sau "om al cetatii", cum eufemistic se exprima cineva.
Vechi 05.09.2008, 10:26:49
ancah
Guest

Implicit

Ai si tu voie la o parere proprie, Mirela.
Dar vad ca nu prea stii mare lucru despre Maica Siluana. Gasesti la predici cuvintele ei intelepte. Oricum, daca doresti sa mai vorbim despre Maica Siluana, deschide te rog alt topic, ca sa nu folosim spatiul aferat forumului.
Vechi 05.09.2008, 11:13:38
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Ai si tu voie la o parere proprie, Mirela.
Dar vad ca nu prea stii mare lucru despre Maica Siluana. Gasesti la predici cuvintele ei intelepte. Oricum, daca doresti sa mai vorbim despre Maica Siluana, deschide te rog alt topic, ca sa nu folosim spatiul aferat forumului.
Apropo Anca , ca tot veni vorba, exista si un site f.f. interesant cu Maica Siluana numit Arahanghelii Mihail si Gavril, unde Maica, raspundea la multe, multe mesaje , un site foarte cu folos , pe care nu l-am mai accesat pierzand adresa exacta, schimbandu-mi mobilul. Daca o ai ANCA te rog fa-o cunoscuta. Doamne ajuta! +
Vechi 05.09.2008, 11:35:13
ancah
Guest

Implicit

Cristian, este vorba de Centrul de formare si consiliere, care acum se muta la Iasi:

Sa speram ca va avea o activitate cel putin la fel de fructuoasa. Il rugam pe Dumnezeu sa o sprijine si sa o lumineze in continuare pe Maica Siluana, ale carei cuvinte ne-au luminat si al carei glas ne-a incalzit inimile. Doamne ajuta!
Vechi 05.09.2008, 11:54:31
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Cristian, este vorba de Centrul de formare si consiliere, care acum se muta la Iasi:

Sa speram ca va avea o activitate cel putin la fel de fructuoasa. Il rugam pe Dumnezeu sa o sprijine si sa o lumineze in continuare pe Maica Siluana, ale carei cuvinte ne-au luminat si al carei glas ne-a incalzit inimile. Doamne ajuta!
Multumesc frumos pentru link. Sa dea Bunul Dumnezeu sa o ajute pe Maica, pentru ca mult, mult bine a facut. Dovada cate si cate mesaje primea din toata tara. Eu le citeam si tare imi erau de folos, pentru ca in multe ma regaseam. Raspunsurile ei erau ca o alifie pentru suflet. DOAMNE AJUTA!+
Vechi 06.09.2008, 21:24:59
alynnna alynnna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2007
Implicit

Doresc sa imi cer scuze public pentru ca l-am calominat pe emanuel (rafael) catre un membru al acestui forum. Totodata doresc sa mentionez ca l-am acuzat de erezie confundandu-l cu o forumista (care avea id de barbat) cu care am discutat pe messenger. Scuze emanuel! Doamne ajuta!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) sophia Biserica Ortodoxa si Massmedia 362 28.04.2010 16:47:40
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? geo.nektarios Generalitati 89 30.12.2009 13:00:19
pe forumul edu.ro(profesorilor) urzicuta Generalitati 0 29.02.2008 20:16:07