![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna seara! se pune ca aghiasma, fiind o apa sfintita, niciodata nu se strica. Incepand de acum doi ani, am observat insa ca dupa cateva luni, aghiasma incepe sa miroasa foarte urat in sticla de plastic. Prima data cand am remarcat acest lucru, mi-am pus intrebarea: oare pana acum apa sfintita chiar nu s-a stricat sau nu mi-am dat eu seama. ce parere aveti?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca doi ani apa nu a avut miros rau, e posibil ca inainte de-a simti ca s-a stricat , a umblat la ea cineva, de gen feminin, care avea ciclu menstrual. Este o explicatie. Pacat ca in biserica preotii de mir nu atentioneza pe credinciosi cu diverse informatii utile, pe care nu avem altfel de unde sa le aflam. La manastire, am aflat ca daca femeia este bolnava cu " perioada ", sa nu sarute icoanele, sa nu bea apa sfintita, sa nu manace anafora, sa nu se dea cu mir pe fata, pe maiini..... Am aghiasma in sticla tot de plastic de mai multi ani si e in stare perfecta. Am auzit ca daca cineva care se ocupa cu lucruri necurate ( vraji, deochiuri...) atinge sticla cu apa sfintita, iarasi apa devine rau mirositoare, ca mirosul de oau clocite. Sa ne fereasca bunul Dumnezeu de asftel de oameni ! Doamne ajuta! icamilin |
|
|||
|
|||
![]()
N-are nici o legatura ce spune icamili despre femei cu aghiasma.
Pur si simplu aghiasma, si de fapt orice apa sau lichid nu se tine in sticla de plastic. Este stiut ca este aproape imposibil sa cureti in interior o sticla de plastic, nu conteaza cat detergent ai folosi, si bactariile se aduna. Chiar in multe sali de sport sunt afise care spun sa nu se foloseasca sticle de plastic refolosite pentru apa fiindca sunt pline de bacterii. Foloseste un vas de sticla curata pe care il poti curata bine in prealabil. |
|
|||
|
|||
![]()
Acum cativa ani la examenele pentru bac nu prea dormeam anvatam , de frica nu mancam nimic dimineata si nu beam nimic anafara de aghiasma care a-mi tinea de foame si sete aproape toata ziua , anainte sa plec la fiecare examen dimineata faceam acelasi lucru beam aghiasma asta sa antamplat aproape 2 saptamani la rand. Cand am terminat examenele nu am mai baut,Bacul la-m trecut cu brio dupa cateva zile Mama mea a gasit sticla cu aghiasma si sa anchinat a zis ca an viata ei nu a vazut aghiazma sa se anverzeasca in sticla.Multi ani a rand am avut si am inca an casa cate o sticla dar nici eu nu am vazut asa ceva niciodata. Nici nu sa ami antamplat de atunci .Nu stiu ce sa cred.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci mare atentie .Se scrie invatam ,imi , inainte,inchinat etc La fel la cuvintele compuse ,de exemplu neincasat, nu se scriu cu i din a ,adica nu e corect neincasat. Sunt doua reguli simple care pot fi usor retinute. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Total neadevarat!Am aghiazma de sapte ani si nu s-a stricat.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
si eu am ... apa chioara intr-o sticla, din 1997. si e la fel de buna ca aghiazma ta. pariez.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Stim, esti singurul din lume, toti ceilalti spun ca apa se strica.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Experiment cu aghiasma | mercinbogdan | Intamplari adevarate | 127 | 09.08.2012 23:00:00 |
Aghiasma | larisa maria | Generalitati | 16 | 08.01.2011 09:13:41 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
AGHIASMA (Sfintirea apei) | pui | Preotul | 23 | 22.01.2009 17:50:35 |
|