![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Moartea este cea care ne tine ancorati la Viata.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru Cristi, referitor la cartile de rugaciune in vesnicie
Am inteles ca daca dorim sa avem un lucru in vesnicie trebuie sa-l dam de pomana pentru sufletul nostru sau sa ni-l dea altii dupa ce murim . Nu stiu daca asa stau lucrurile si in cazul cartilor de rugaciuni, insa stiu ca a le darui este o fapta buna, placuta lui Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
|
|||
|
|||
![]()
Moartea este cea mai mare faptuire a vietii noatre. Moartea face parte din viata, este ultimul ei moment...
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru Antoniap. Daca asa stau lucrurile care mai este rostul lui Dumnezeu? Pentru ce oare sa mai judece lumea..si la ce bun sa invieze pe cei ce au murit? Pt ce sa traiesc cu frica de Dumnezeu daca si bun si rau in momentul in care murim mergem pe lumea cealalta si ne continuam acolo existenta? Oameni buni..am lasat deoparte temelia credintei noastre (biblia) si studiem babeologia. Intreb: ortodox = drept credincios, dar in ce oare?
|
|
|||
|
|||
![]()
Moartea este absenta suferintei.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Moartea | MadalinS | Reguli in Biserica | 22 | 05.03.2011 09:47:57 |
Un alt mod de a alege moartea | costel | Generalitati | 29 | 24.02.2011 17:24:10 |
Moartea este negativa sau positiva? | Bast-et | Generalitati | 6 | 09.07.2010 14:11:51 |
Ce este viata?dar moartea? | tigerAvalo9 | Generalitati | 7 | 02.04.2010 23:32:03 |
Taina mortii. Moartea dreptului si moartea pacatosului | patinina34 | Din Noul Testament | 1 | 04.01.2009 07:32:19 |
|