![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
bag de seama ca tu stii (?) ca eu dialoghez cu ateii pe forumurile lor? desi nu trebuie sa te instiintez pe tine, totusi o fac pentru ceilalti: eu nu am postat niciodata pe nici un forum ateu. dar daca tot ai indreptat discutia in directia asta, presupunerea mea a fost corecta in privinta ta. inca o dta felicitari mie. discutii interesante cu tine cine ar putea avea? poate doar tu cu tine? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
postarile tale indica comportamentul tau, nu presupunerile mele. iar eu nu ma ingrijorez pentru tine, ci pentru un suflet nevinovat care trebuie sa suporte niste adulti debusolati. atit. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in rest, discutiile de aici nu sint constructive. doar pierdere de timp. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu stiu ce fel de oameni caut pe forumul asta, si tu nu esti in aceasta categorie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu e nevoie sa pui mereu accent pe nickname ... nici macar nu ma cheama toma, banuiesc ca ai intuit asta .. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si de ce trebuie sa tipi? nu sint necesare atitea semne de exclamatie. sau asa te manifesti tu oriunde si mereu? Doamne, m-as fi intristat mult sa aud ca as putea intra in targetul tau. asta ar fi insemnat ca ne asemanam.ceea ce este impotriva firii. |
|
||||
|
||||
![]()
:)Frate toma_nec,ma bucur ca te interesezi si de sufletul micutului tau(sa-ti traiasca)Multi parinti nu o fac.Eu zic ca merita sa incerci si la biserica.De ce?Pentru ca Iisus Hristos este mereu prezent in Biserica Sa,pe care El a infiintat-o.Imi permit sa te intreb:Copilul tau este botezat la biserica?Daca da,atunci mersul cu el la slujbe este o urmare fireasca a botezului.Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
copiii mei, doua fete si un baietel de 7 luni sunt foarte fericiti la biserica. au mers de indata ce au fost botezati aproape in fiecare sarbatoare. eu una am mizat pe faptul ca pentru ochii sufletesti lucrurile sunt altfel decat pentru cei trupesti. un colt plin de umbre pentru mine pentru ochii lor curati este plin de lumini ceresti. ei nu aud doar dascalul cantand ci toata slava cereasca. si din cate am citit un calugar a stat treaz si nemencat trei ani ca sa asculte glasurile ingerilor. stii ca pruncii vad sfinti vii in icoane?
eu mi-am surprins de multe ori copiii, prunci fiind, gangurind si razand cu privirea nemiscata in icoane. ca si cand interactionau. crede-ma, mintea noastra e prea stramta ca sa incapa in ea Dumnezeu, dar sufletul copiilor este nesfarsit si il incape. e nesfarsit pentru ca ratiunea nu i-a croit inca limitele pe care ni le impune cunoasterea senzoriala. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Infertilitatea in cuplu si dorinta neimplinita de a avea copii | sophia | Nunta | 227 | 26.01.2013 21:01:59 |
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 13:37:54 |
Ne dorim un copilas | felixlivadaru | Botezul | 32 | 06.05.2009 09:50:20 |
Cum vede un cuplu lucrurile "duhovniceste" ? | nicolae.lucian | Nunta | 6 | 22.12.2007 16:40:13 |
Dragostea in viata de cuplu | eugen_gh | Nunta | 38 | 03.09.2007 21:28:50 |
|