Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.08.2008, 10:09:16
petrurar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de toma_nec

Si nu ma pot abtine sa nu iti raspund si la ultima intrebare... Uitate in adancul ratiunii tale, intreaba cunoscutii mai linistiti ca tine, atunci cand un liber cugetator te intreaba pe tine de ortodoxie ar trebui sa fii bucuros. Stiu ca ai experiente de pe forumurile ateistilor, si stiu ca ei nu te trateaza asa de frumos cum te tratez eu. Hai Petrica, fii bun si daca vrei sa ma ajuti sa sau discuti ceva interesant cu mine iti multumesc, daca nu, ti-as fi recunoscator sa ii lasi pe altii sa incerce.

Iti multumesc.
:dozingoff:
bag de seama ca tu stii (?) ca eu dialoghez cu ateii pe forumurile lor?
desi nu trebuie sa te instiintez pe tine, totusi o fac pentru ceilalti: eu nu am postat niciodata pe nici un forum ateu.
dar daca tot ai indreptat discutia in directia asta, presupunerea mea a fost corecta in privinta ta. inca o dta felicitari mie.

discutii interesante cu tine cine ar putea avea?
poate doar tu cu tine?
Reply With Quote
Vechi 27.08.2008, 10:12:40
petrurar
Guest

Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de petrurar
nervos?
de unde si pina unde?
poate doar ingrijorat ca un copilas are astfel de parinti. atit. nevinovat si pe mina unor adulti care spun una, gindesc alta si pina la urma fac alta.
ok. imi cer scuze, poate m-am grabit sa te vad nervos. pot si gresi.

nu inteleg dece iti faci tu griji deastea ?

"adulti care spun una, gandesc alta si pana la urma fac alta " ... treci la nivel de paranormal daca esti atat de intelept incat sa deduci tu TOATE aceste detalii despre niste persoane care nu le cunosti nici cat negru sub unghie. Nici macar nu consider ca merita sa raspund la asemenea afirmatii fara nici un suport. Chiar nu poti sa dai dovada de nici un pic de bunatate ?
aidoma cum si tu te comporti la fel.

postarile tale indica comportamentul tau, nu presupunerile mele.

iar eu nu ma ingrijorez pentru tine, ci pentru un suflet nevinovat care trebuie sa suporte niste adulti debusolati. atit.
Reply With Quote
Vechi 27.08.2008, 10:14:28
petrurar
Guest

Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de ancah
Si 25 necredincios, tot necredincios se numeste.
Dar eu nu ti-am spus citez "valea de aici", ci ti-am spus, ca dca esti in cautare de alt raspuns decat cel din punct de vedere ortodox, trebuie sa-l cauti in alta parte.
Nu am dat dovada de nici o violenta, de aceea te rog sa citesti mai cu calm mesajele pe care le primesti.
Oricum, cu stitul tau de a raspunde, de mine ai scapat...Nu te mai deranjez cu opinia mea; ma indoiesc ca ai scris cu gandul de a afla ceva util.
Pai am zis eu ca nu se numeste necredincios ? Ma gandeam ca ortodocsii se bucura cand vad ca o persoana din "exterior" se intereseaza de gandurile lor, si se lanseaza plin de respect intr-o discutie ..

Pai normal ca daca am pus intrebari pe saitul crestinortodox.ro atunci sunt interesat de punctul crestin ortodox al cuvantului. Sincer aspectul care-l cautam era sa vad daca gasesc pe cineva care sa discute in termeni mai deschisi. Crestini discutand intre ei poti fi intelesi doar de crestini, sper sa gasesc aici oameni cu deschiderea necesara sa vada ca mai exista si alt fel de oameni pe lume, si daca acestia se arata interesati de o discutie inteligenta sa fie deschisi pentru asa ceva. Probabil ca o sa fie greu pentru ca a trebuit sa scriu multe randuri ca sa ma apar de atacuri complet inutile. Ai fost violenta pentru ca daca un om te intreaba un lucru tu te concentrezi pe motivele lui in loc sa incerci sa ii dai un raspuns.Ma rog, e o chestiune de atitudine. Probabil ca si la tine cu timpul o sa fii mai deschisa la discutii libere, si nu o sa fii asa de xenofoba in plan ideatic (in sensul de frica de idei straine tie, nu stiu daca exista un termen pentru asa ceva)

Pana la urma chiar nu mi-ai fost utila cu absolut nimic, nu mi-ai dat nici un raspuns constructiv, asa ca nu o sa imi para foarte rau daca am scapat de tine, sper sa nu te superi, dar nu inteleg atitudinea ta artagoasa.

Poti sa fii sigura ca am scris cu gandul sa aflu ceva util, daca te uiti un pic m-am obosit sa raspund fiecaruia care s-a obosit sa imi raspunda. Poti sa fii sigura ca sunt serios si bine intentionat.

Oricum ai grija de tine si te rog gandeste mai pasnic, sunt sigur ca parintele care-l asculti la slujba de duminica iti spune acelasi lucru.

Pace !
inca o data, acelasi sfat: mergi la un preot.
in rest, discutiile de aici nu sint constructive. doar pierdere de timp.
Reply With Quote
Vechi 27.08.2008, 10:44:05
toma_nec toma_nec is offline
Member

Data înregistrării: 24.08.2008
Implicit

Citat:

nu sunt constructive datorite unor indivizi ca tine care nu au nimic constructiv de zis, daca nu ma poti ajuta atunci abtinete ! chiar nu o sa se alarmeze nimeni daca nu o sa spui nimic !

eu stiu ce fel de oameni caut pe forumul asta, si tu nu esti in aceasta categorie.

Reply With Quote
Vechi 27.08.2008, 10:47:14
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexandra28again
scuze "toma",am vrut sa spun indoctrinare si nu indobitocire.scuza-ma
e ok. m-am speriat ca mi-a scapat un cuvant care nu imi place sa-l folosesc in discutii pe care mi le doresc cat de cat constructive.

nu e nevoie sa pui mereu accent pe nickname ... nici macar nu ma cheama toma, banuiesc ca ai intuit asta ..

Reply With Quote
Vechi 27.08.2008, 11:58:51
petrurar
Guest

Implicit

Citat:
Citat:

nu sunt constructive datorite unor indivizi ca tine care nu au nimic constructiv de zis, daca nu ma poti ajuta atunci abtinete ! chiar nu o sa se alarmeze nimeni daca nu o sa spui nimic !

eu stiu ce fel de oameni caut pe forumul asta, si tu nu esti in aceasta categorie.
deci indemnul de a merge la un preot ti se pare neconstructiv?
si de ce trebuie sa tipi? nu sint necesare atitea semne de exclamatie. sau asa te manifesti tu oriunde si mereu?
Doamne, m-as fi intristat mult sa aud ca as putea intra in targetul tau. asta ar fi insemnat ca ne asemanam.ceea ce este impotriva firii.
Reply With Quote
Vechi 27.08.2008, 14:35:13
Negroponte's Avatar
Negroponte Negroponte is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2006
Locație: Barlad
Implicit

:)Frate toma_nec,ma bucur ca te interesezi si de sufletul micutului tau(sa-ti traiasca)Multi parinti nu o fac.Eu zic ca merita sa incerci si la biserica.De ce?Pentru ca Iisus Hristos este mereu prezent in Biserica Sa,pe care El a infiintat-o.Imi permit sa te intreb:Copilul tau este botezat la biserica?Daca da,atunci mersul cu el la slujbe este o urmare fireasca a botezului.Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 27.08.2008, 17:55:00
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Negroponte
:)Frate toma_nec,ma bucur ca te interesezi si de sufletul micutului tau(sa-ti traiasca)Multi parinti nu o fac.Eu zic ca merita sa incerci si la biserica.De ce?Pentru ca Iisus Hristos este mereu prezent in Biserica Sa,pe care El a infiintat-o.Imi permit sa te intreb:Copilul tau este botezat la biserica?Daca da,atunci mersul cu el la slujbe este o urmare fireasca a botezului.Doamne ajuta!
O sa fie botezat la biserica. Nu pentru ca cred eu neaparat in asta ci pentru ca o sa imi aduca multa pace cu restul neamului ... Si pacea e importanta si pentru credinciosi si pentru liber ganditori..
Reply With Quote
Vechi 28.08.2008, 12:49:18
literaR literaR is offline
Member

Data înregistrării: 18.06.2008
Implicit

Citat:

O sa fie botezat la biserica. Nu pentru ca cred eu neaparat in asta ci pentru ca o sa imi aduca multa pace cu restul neamului ... Si pacea e importanta si pentru credinciosi si pentru liber ganditori..
Toma, inainte aveai aceleasi nelamuriri cu privire la a fii credincios sau a aparut acum odata cu venirea bebelusului pe lume? Sa fie oare o proasta dispozitie post partum care iti da de furca? Nu mi-o lua in nume de rau, nu fac haz de acest lucru.
Reply With Quote
Vechi 28.08.2008, 15:46:41
miricaalinamaria miricaalinamaria is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.04.2008
Implicit

copiii mei, doua fete si un baietel de 7 luni sunt foarte fericiti la biserica. au mers de indata ce au fost botezati aproape in fiecare sarbatoare. eu una am mizat pe faptul ca pentru ochii sufletesti lucrurile sunt altfel decat pentru cei trupesti. un colt plin de umbre pentru mine pentru ochii lor curati este plin de lumini ceresti. ei nu aud doar dascalul cantand ci toata slava cereasca. si din cate am citit un calugar a stat treaz si nemencat trei ani ca sa asculte glasurile ingerilor. stii ca pruncii vad sfinti vii in icoane?
eu mi-am surprins de multe ori copiii, prunci fiind, gangurind si razand cu privirea nemiscata in icoane. ca si cand interactionau. crede-ma, mintea noastra e prea stramta ca sa incapa in ea Dumnezeu, dar sufletul copiilor este nesfarsit si il incape. e nesfarsit pentru ca ratiunea nu i-a croit inca limitele pe care ni le impune cunoasterea senzoriala.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Infertilitatea in cuplu si dorinta neimplinita de a avea copii sophia Nunta 227 26.01.2013 21:01:59
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! cosminelu2006 Umanitare 2 11.06.2009 13:37:54
Ne dorim un copilas felixlivadaru Botezul 32 06.05.2009 09:50:20
Cum vede un cuplu lucrurile "duhovniceste" ? nicolae.lucian Nunta 6 22.12.2007 16:40:13
Dragostea in viata de cuplu eugen_gh Nunta 38 03.09.2007 21:28:50