![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in afara de huit eu nu am vazut. si multa mindrie. ma gindesc ca poate credea ca a inventat ceva. |
|
|||
|
|||
![]()
...tot sarcastic si rautacios!.....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
"Ne poate imprumuta cineva un carucior pentru persoane cu handicap?"
Mamica mea este imobilizata la pat si deocamdata nu avem posibilitatea achizitionarii unui carucior cu rotile. Iata, trece vara si nu am putut sa o scot din casa, sa se bucure si inima ei, indurerata de boala, de ceea ce pe noi in goana zilnica nici nu ne mai intereseaza: natura inconjuratoare. Fac un apel catre dvs.: daca cineva dispune de un carucior pentru persoane adulte cu handicap, si momentan nu se foloseste de el, il rog din suflet sa ni-l imprumute pentru o vreme. Va multumesc si am nadejde ca exista si pentru noi o sansa prin intermediul dvs. si prin bunavointa cititorilor dvs. GABRIELA DUMITRICA e-mail: gdmeteaca@yahoo.com |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Copilul nascut in afara casatoriei | Elisa39 | Nunta | 37 | 16.01.2018 09:32:25 |
Despre familii | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 12 | 26.01.2013 00:16:42 |
Dorinta de a te fi nascut in alta epoca | costel | Generalitati | 19 | 08.02.2011 17:47:06 |
|