![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Chinuri groaznice si fara de sfarsit in iad,....... vor avea femeile care fac avorturi....
Domnul Iisus Hristos plange pentru copiii avortati " adevarat va zic voua, intrucat ati facut aceasta ubora dintr-acesti frati ai mei, prea mici, Mie mi-ati facut".[/color][b] Sa ajungi sa-L faci pana si pe Dumnezeu sa planga, iata toata osteneala parintilor din familia crestina de azi. Halal de crestini ortodocsi suntem noi? ( din invataturile Parintelui Arsenie Boca) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bogdan. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand vine vorba de avorturi eu nu mai pot zice nimic...cuvantul "AVORT" ma cutremura pana in adancurile fiintei mele....si cand vad copiii mici ma gandesc ca la maternitatea din Iasi " Cuza Voda " dar si la "Elena Doamna" ...dar si la cabinetul AVICENA din centru de laga Cub se fac zilnic zeci de avorturi...deci zeci de copii mor zilnic inaite de a se naste si de a primi botezul....
Doamne....:( |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Numele Lui Iisus Hristos | Sebastiana | Din Noul Testament | 9 | 26.07.2013 21:08:19 |
Biblia fara numele lui Iisus Hristos | delia31 | Despre Sfanta Scriptura | 10 | 23.04.2012 13:06:25 |
Numele lui Iisus Hristos | androneo | Generalitati | 2 | 09.01.2012 12:27:11 |
N-am stiut pana atunci de numele lui Iisus Hristos | Ioan_Ciobota | Generalitati | 9 | 04.10.2007 11:53:51 |
|