![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Este pacat ca un baiat si o fata sa se sarute si doar atat? Care este gravitatea acestui pacat daca pana la casatorie nu se ajunge la sex?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pacatul poate fii desavarsit si cu mintea! Eu cred ca este foarte importanta curatia gabdului si a sentimentelor pe care le ai fata de celalat pe care il iubesti! Iar aici intervine intrebarea:" Sarutul este pentru tine o exprimare a iubirii?"- Sa fim paznici ai mintii noastre atat pe cat de mult ne sta in putinta, caci vrasmasul da tarcoale mereu mai ales acolo unde se simt slabiciunile noastre! Ca nu cumva sarutul sa devina altceva... si cei doi sa aleaga calea pacatului... Sa luptam sa avem o iubire curata pana la casatorie!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
,,Și aceea dintre femei, care a ajuns până la sărutări și pipăiri de bărbat, însă nu s-a stricat, primește canonul malahiei."(Canoanele Sfântului Ioan Postitorul - Canonul 11).
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Uite de aia nu-mi plac habotnicii...
|
|||
|
|||
![]()
Un sarut nu cred ca ar putea sa dauneze,e un mod sincer de exprimare a sentimentului de iubire;mare atentie insa daca saruturile devin prea patimase s-ar putea sa ti se aprinda si mintea si trupul si te-ar putea duce la pacat.masura e totul..
|
|
|||
|
|||
![]()
Sarutul e un gest erotic, adica un pacat, atunci când nu are semnificatie crestina ci e facut pentru placere.
Efectele sarutului erotic sunt devastatoare: [COLOR=#0000ff]http://savatie.trei.ro/savatie/despre_inocenta_pierduta_a_sarutului.htm[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
De pe acea pagina: "O fata sarutata nu mai poate fi numita fecioara, pentru ca ea a depasit bariera psihologica a fecioriei, care este mai grea decat cea fizica, vointa ei a fost infranta. Desi, aparent, o astfel de fata are toate "probele" fecioriei, eu as asemana-o cu un ou din care s-a supt, pe o gaura facuta cu acul, tot continutul."
|
|
|||
|
|||
![]()
Si:
Dar sarutarea dintre un barbat si o femeie poate fi doar o manifestare si materializare a poftei, dupa cum am mai zis, sau o ultima statie a pacatului, atunci cand sarutul se da "fara patima", tocmai pentru ca patima a fost de curand satisfacuta. De aceea, socotesc ca limba romana si-a rezolvat fericit problema diferentei dintre sarutarea patimasa si cea nevinovata, propunand cuvinte separate pentru fiecare: "sarut" si "pupat". ... Asa ca, in afara de trimiterea sexuala a sarutului, despre care vorbeai, chiar nu mai vad nici o trimitere. Sarutul, de fapt, este un sarut dat poftei. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sarutul | Laurentiu | Generalitati | 70 | 08.08.2013 22:26:25 |
Sarutul frantuzesc | Colors | Generalitati | 44 | 24.05.2007 08:52:04 |
|