![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
http://tiny.cc/TqDzC vorbeste de la sine
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce va place voua sa loviti in ortodoxie. Sa aducem vorba despre pastorii pedofili, sau care profita de pe urma celor pe care ii pastoresc, aduna bani de la ei si isi fac vile si isi cumpara masini scumpe? Imi zicea un tip din America, ca la ei sunt foarte multi pastori cu ferarri la usa. Deci nu va mai dati sfintisori, si mai intai uitati-va in gradina voastra
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate nu ne place sa lovim in biserica ortodoxa. Poate vrem sa discutam de la egal la egal. Este corect ca unii sa fie considerati ca facand parte din "una biserica soborniceasca, apostoleasca, mantuitoare, etc" sau din "biserica-stalpul si temelia adevarului" iar altii sa fie considerati "eretici", "rataciti", etc.?
Referitor la pastori: personal, cunosc doi fosti pastori tineri, care au pierdut, urgent, dreptul la pastoratie, in urma unor acte imorale (acte imorale care ar putea fi considerate minore). Nu-i bagati pe toti in aceeasi oala. Exista fel si fel de organizatii, care numai crestine nu sunt. In plus, de ce sa ne uitam ce se intampla in America. Avem destule exemple in tarisoara noastra. Si daca tot suntem la capitolul "Sfanta Traditie", am o intrebare. Pravila Bisericeasca face parte din Sfanta Traditie? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am spus ca am participat ci ca am ascultat multe slujbe. Receptionez un post de radio ortodox.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate ai ascultat un acatist. Informeaza-te inainte sa arunci niste vorbe aiurea
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa nu lungim vorba ca iesim din subiectul topicului. Sa zicem ca era un acatist si m-a luat "gura pe dinainte". Sa revenim la subiect: Sfanta Traditie. Pravila Bisericeasca face parte din Sfanta Traditie? |
|
||||
|
||||
![]()
A CINSTI inseamna A APRECIA ,iar aprecierea inseamna si inchinare in semn de respect,iar altfel inseamna ca nu e apreciere
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
DA..DA...DA.. ,caci asta inseamna SFINTA TRADITIE ,ceea ce a spus IISUS HRISTOS ..fapte si atitudini care daca s-ar fi scris ar fi umplut multe pagini ,asa ca ele s-au transmis prin viu grai ,iar mai apoi unele s-au scris ca sa nu se piarda.In BIBLIE este scris strictul necesar,iar dezvoltarea modului de aplicare a celor scrise in Biblie este TRADITIA.:)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfanta Traditie | Iuliiiii | Generalitati | 4 | 07.06.2013 13:42:36 |
Sfanta traditie | caiusltd | Despre Sfanta Scriptura | 9 | 18.10.2010 09:10:57 |
Sfanta Traditie | Ioana-Andreea | Secte si culte | 5 | 26.07.2010 18:21:55 |
traditiile si sfanta traditie. | iulian_vlc | Generalitati | 4 | 16.03.2009 10:19:34 |
Sfanta Traditie si Sfintii Parinti | ancah | Despre Sfanta Scriptura | 0 | 21.03.2008 13:28:49 |
|