![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=green]Te rog... ai putea sa explici, cu mintea pe care o ai ce inseamna copil din flori?[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Oare un copil crescut fara tata a fost altfel conceput decat un copil rezultat dintr-o casatorie? Te plangi ca fiica s-a schimbat. Nu datorata lui s-a schimbat, ci dumneata esti vinovata pentru ca nu ai stiut s-a educi in respect fata de valorile umane... De ce sa dai acatist? Nu ti-e teama ca raul pe care-l doresti acelui tanar va pica pe fiica? Mai gandeste-te... Imi vine sa-ti spun ca ai trait si-ai imbatranit degeaba... Tanarul acela nu s-a intrebat de ce il grabesti asa la insuratoare?[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Iertati-ma ca ma amestec si eu cu parerea mea, draga Silverstar cred ca Inad s-a referit la altceva, a subliniat faptul ca tanarul acela provine dintr-o familie dezorganizata si i-a vorbit urat sotului dansei spunandu-i ca pentru el familia nu conteaza. E destul de greu pentru un parinte, cred, sa se impace cu ideea ca al lui copil daca a fost crescut intr-o familie unita si crestina, ar putea sa intre intr-o relatie cu cineva caruia nu-i pasa de aceste principii de ordin moral. Eu cam asa am inteles problema. Acum e greu de judecat din exterior, eu nu as arunca cu pietre. Sa-mi fie iertata interventia.
|
|
|||
|
|||
![]()
Silverstar, fii linistit. Am rosit eu pentru tine, citindu-ti interventia.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Oamenii au calculator, dar minte si limbaj ca acum 70 de ani...[/COLOR] ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu neaparat trebuie privit cuvantul ca o jignire, nu toti oamenii se exprima la fel de elevat, asta insa nu inseamna ca in inima lui a cautat jignirea. Totul depinde de gandul pus inainte. Daca e un copil " din flori" - nu e minunat asta ca oamenii sa fie asemanati cu florile ? Iarta-ma. Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]()
e frumos mai ales cand se adreseaza Hristos creshtinilor mititei, spunandu-le floricelele Mele, dar alea sunt floricele fara spini...
iar baiatul daca i-a replicat sotzului ca nu-l intereseaza, ca nu-i pasa de familie, ca nu crede in familie... oare de ce o fi spus asha? shi ce simte el in sufletul sau? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
numai sa nu fie vorba de flori carnivore, ca sunt shi din alea... pe la harapi, ca atunci fata ta va fi o victima... dar nu a baiatului, ca shi el este o victima la randul sau... iar victima trebuie... defapt ce vorbesc eu care ma bucur de raul altuia shi urasc binele altuia...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
:)Draga Inad,roaga-te pentru fiica ta.Asta-i cel mai bun lucru pe care-l poti face.Si Dumnezeu sa randuiasca ce-i mai bine pentru ea.Nu te necaji prea mult.O sa treaca.Doamne ajuta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce sunt visele? | ggmarius | Generalitati | 2 | 02.07.2011 12:33:28 |
Ce sa mai fac? sunt disperat. | Vickuo | Generalitati | 154 | 18.08.2009 23:32:07 |
|