![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Prietene, numarul 666 e un simbol. Daca tu spui ca acest numar e malefic, trebuie sa spui si ca numarul 7 e benefic si astfel cazi în numerologie, care e o superstitie sau vrajitorie. Sau ar trebui sa spui ca leul, vitelul si vulturul sunt animale sfinte fiindca sunt simboluri ale evanghelistilor.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. 18. Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase. Daca nu ai niste studii teologice, abtine-te sa mai vii cu asemenea aberatii! 666 e ,,numele fiarei, sau numărul numelui fiarei,, care in nici un caz nu e benefic, ci malefic altfel nu ar mai fi purtat pe tricouri de satanisti, ci de toata lumea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ce inseamna FIARA, sau numele fiarei? ce inseamna NUMARUL FIAREI? in ce fel MALEFIC?, iti da cineva cu acest set de numere in cap? Din ce spui tu ii faci DESTEPTI pe satanisti, ca si cum ei daca NU AR STII DE CE, nu ar purta acele numere Poate ne spui tu ce stiu CU SIGURANTA satanistii? |
|
||||
|
||||
![]()
adevarat.............
Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu. Mai mare dragoste decat aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui sa si-l puna pentru prietenii sai. (Ioan 15:12-13) |
|
|||
|
|||
![]()
inmultirea pacatului este un semn al venirii sfarsitului, care ar mai fi alte semne, ce ziceti?
|
|
|||
|
|||
![]()
daca citesti postarile ce au fost facute pe acest thread anterior, intre 2008-2010, cred ca gasesti destule pareri.........
|
|
|||
|
|||
![]()
sunt de acord, insa acum am ajuns in anul 2012 si ma gandesc ca poate o mai fi aparut vreun semn intre timp :)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
IPS Teofan un antihrist? | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 29 | 04.08.2014 16:25:08 |
Unii din cei mai mari sfinti ai timpurilor noastre -carte audio | bin000 | Resurse ortodoxe on-line | 1 | 12.11.2011 16:39:14 |
Inaintemergatorii lui antihrist | anna21 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 39 | 25.12.2010 02:29:15 |
Cuvânt despre venirea lui Antihrist și pentru sfârșitul lumii | clujeanul33 | Generalitati | 14 | 07.05.2010 23:38:20 |
Cel mai mare roman al tuturor timpurilor | Dodi | Generalitati | 5 | 12.09.2006 19:04:14 |
|