![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Parintele Arsenie Boca este SFANT!Numai cei ce nu cunosc vietile Sfintilor Parinti nu-i pot recunoaste sfintenia.Intr-una din prorociile sale a spus ca Romania va ajunge sa fie condusa de tigani iar aceesti tigani(cand zic tigani ma refer si la ecumenisti)nu vor sa-i recunoasca sfintenia pentru ca sa nu se simta condamnati.
Sfintii Parinti sunt minuni lucratoare pe Pamant ale Lui Dumnezeu.Sunt prea multi ca sa-i enumar si sa le multumesc aici!Cinstiti pe Sfinti caci lor le va da Dumnezeu slava sa judece popoarele.Sa-i marturisim aici cat mai avem timp ca si ei la randul lor sa marturiseasca pentru noi in fata Lui Hristos la Judecata de Apoi,Doamne ajuta! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Maicii Domnului Sf Nicolaie Sf Nectarie Sf Ioan Rusu Sf Iacov Sf Ioan Botezatorul Sf Spiridon Sf Antonie cel Mare si Sf David si celor care m-au ajutat cu rugacinile lor dar pe care eu inca nu-i cunosc!
|
|
||||
|
||||
![]()
IN PRIMUL RIND Maicii Domnului ,APOI SF Ioan Botezatorul si sf.ap . ANDREI SI NU IN ULTIMUL RIND SF.ARSENIE BOCA.,DAR SI SF,IOSIF CEL NOU DE LA PARTOS ,SF NICOLAE.
|
|
||||
|
||||
![]()
O , Doamne la toti m-as ruga ! Sfintii carora le citesc din Acatiste, cate un Condac si un Icos, zilnic sunt : Sfantul Stefan, Sfantul Nicolae, Sfantul Pantelimon, Sfantul Mercurie, Sfantul Dimitrie Izv. de Mir, Sfantul Nectarie, Sfantul Grigorie Decapolitul, Sfantul Mina, Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril, Sfanta Parascheva. Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara Maria, ocupa un loc aparte intru toti si toate ( Psaltira, Paraclisele, Acatistele, find o adevarata alifie si pansament pentru suflet) .Un loc aparte, inconfundabil, ce imens m-a ajutat, este PSALTIRA Proorocului si Imparatului David .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca imi permiti indrazneala Psaltirea lui David o pot numi "Liturghia mireanului". Atat de puternica mi se pare.
|
||||
|
||||
![]()
...mai presus de Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie nu e nimic mai presus!!! Nici macar Psaltirea!!! Degeaba oamenii aleartga dupa N dezlegari si Sf.Masluri daca ei trec peste Sf.Litrghie..., se acorda o importanta mai mare Sf.Maslu decat Sf.Liturghii... sau cum s-a inceput acum, sunt N preoti care au facut din Molitvele Sf.Vasile, un "negot spiritual", unde "castigul duhovnicesc" este extrem de mare...
|
|
||||
|
||||
![]()
nu am zis ca e mai mare.
|
|||
|
|||
![]()
Tuturor sfintilor le multumesc si Maicii Domnului....ma rog la Icoanei in fiece duminica....multumesc si preotului Popescu, un adevarat pedagog, psiholog si pot spune un adevarat tata.....un om cu har deosebit....care ma ajuta cand ma pierd...apostolul Filip il am in suflet, intrucat ii port numele...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ii multumesc din suflet Maicii Domnului si Sfintei Parascheva , m-au ajutat sa-mi implinesc o dorinta...aceea de a avea inca un copil...."sufletelul meu mic"care a venit pe lume acum 1an si ceva, mai vreau sa multumesc si ptr ca toata familia imi este sanatoasa;mai doresc sa-i multumesc si Sfintului Spiridon ptr linistea ce mi-o da in suflet ori de cite ori ai citesc acatistul...
"Și Iisus i-a zis:Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău și din tot cugetul tău:iată întâia fi cea mai mare poruncă.Iar cea de a doua asemenea cu aceasta:Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți". |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfant, Sfant, Sfant ESTE Domnul Savaot | Eugen7 | Dogmatica | 4 | 16.01.2013 00:00:33 |
Cal.. sfant? | Creutzfeldt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 43 | 09.05.2012 13:00:53 |
caut un SFANT! | ilieradu | Generalitati | 3 | 15.12.2010 19:16:21 |
Ce sfant este? | pacatoasa | Generalitati | 8 | 04.09.2009 00:11:34 |
A fi sau a nu fi sfant | Florin-Ionut | Generalitati | 27 | 20.10.2008 17:52:59 |
|