![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
in toate postarile mele nu am primit nici un raspuns.
dece? pt ca nu il au. pur si simplu. poate ca imi pastrez un ton ironic peste masura dar macar am logica . de fiecare data s-a incercat devierea de la subiectu cu trucuri. cu trucurile sa te duci la judecata baiete. gata, nu mai stresez pe nimeni.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu te necaji nu o sa primesti raspuns pina nu te saturi de mojicii . Cind o sa vrei sa discuti despre exegeza biblica ,mai vedem. |
|
|||
|
|||
![]()
De ce esti fatarnic si nu vrei sa recunosti faptul ca EG White a intemeiat cultul vostru pe baza viziunilor ei mincinoase.
Si tu ai facut o obsesie pentru un text al Sf Iustin de care eu nu m-am dezis si nici n-am fugit de discutie, cum faci tu. [COLOR=Red]Eg white este fondatoarea si intemeietoarea cultului vostru si pe baza ,,viziunilor,, ei apocaliptice dovedit mincinoase, lumea infrcosata (precum ea insasi a fost ascultandu-l pe miller) a fost pacalita sa adere la ideile si secta ei. Minciunile ei tot pe baza bibliei au fost facute. [/COLOR]De ce nu vi le asumati, evitand mereu discutarea lor, dar scotandu-ne ochii mereu cu o singura propozitie a sf iustin. Daca ai cauta sincer adevarul, nu ai mai face ca strutul care-si ascunde capul in nisip, ci ai cerceta cu ochi critici ce spun acuzatorii dnei white, nu etichetandu-le din start minciuni. Eu nu am facut asa cu textul sf iustin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa afli mai mult despre aceasta secta cauta pe wikipedia .Scrie pe google ,adventistii si unde gasesti adventist-wikipedia acolo cauta.Dar numai vorbi cu oameni de alta secta ,cine stie ce au in cap ei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnul a schimbat-o ca sa fie tzinuta vechea Sambata, Duminica, de sambata seara pana luni dimineatza, iar voi va luatzi dreptul s-o schimbatzi la loc sa punetzi sabatul sambata pentru ca e potrivit acolo zicetzi voi, ca asha scrie shi asha deducetzi voi ca acolo a lasat-o Dumnezeu, poi nu pricepetzi ca Sfanta Duminica e mai mult decat vechea sambata? shi o contzine shi pe aia?, dar nu va spun taina Sabatului ca este prea mare taina shi o sa o hulitzi.
De ce tot dai atatea citate?, ca sa argumentezi mereu minciuna? fiindca nu crezi?... ca dumneata precis nu crezi ca sarbatoreshte Dumnezeu vechiul Sabat Duminica, dupa inviere il Sarbatoreshte Duminica impreuna cu poporul Lui... iar cine nu-l sarbatoreshte cu Domnul, Duminica, ma intreb cu cine il sarbatoreshte sambata? cu cine? probabil cu sambatarii ori cu jidovii. Nu-i opreshte nimeni... poate ca atunci se vor opri cand ishi vor da seama ca pe ei ii sfintzeshte dracushorul, sau se sfintzesc ei intre ei, sau cand vor vedea ca e pustiu shi nu-i sfintzeshte nimeni... dar unii nici atunci nu-shi vor da seama de inshelare... treaba voastra.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dar parca adventistii erau eretici,sau alte secta de protestanti?
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunteti prea fraeri.Tu personal pe ce te bazezi pe aer si gata.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Convertirea unui adventist la ortodoxie | kesarion_breb | Secte si culte | 12 | 02.08.2010 16:33:30 |
|