![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu m-am obisnuit repede cu noua formula a forumului,ba chiar imi place mai mult.Si-mi place sa rasfoiesc prin descrierile personale,celor care le-au postat,este un fel de-a ne apropia si de-a ne simti mai umani,chiar daca,intr-adevar,uneori inaintea sinceritatii pandeste perfiditatea si caracterul odios al unora care nu au altceva de facut,decat sa loveasca si sa injoseasca.
Acum nu mai sunt vremurile de altadata,unde prieteniile si intalnirile erau la tot pasul,cu vecinul,cu verisoara,si asa mai departe.Acum evadam din anonimatul la care timpul si societatea contemporana ne supune,evadam astfel prin intermediul unui forum,sau al messengerului.Nu este nimic rau atata timp cat ne pastram o conduita morala,si atata timp cat exista sinceritate si bun simt. Uite!,mi-a facut placere sa vad fotografiile postate de Mirela si am fost placut susprinsa sa aflu ca a venit in tara si ca a facut posibilul sa se intalneasca cu anumite persoane,bine-nteles de incredere,de pe forum.Astfel,l-am vazut si eu pe Cristi(cristboss),pe Stefan(veilur)...etc.Frumos! Nu trebuie sa ne temem,se spune ca ;"mai rusinos este sa nu ai incredere,decat sa fii dezamagit!" Eu am un copil mic,un sot mai mereu ocupat...nu prea am cum sa fac escapade,dar voi cei care aveti timp si care nu va tipa copilul alaturi,ar fi pacat sa nu va intalniti,sa vizitati manastiri,sa povestiti si sa va bucurati de prieteie si relaxare. Cred ca am vorbit deja prea mult! Mai asteptam pareri! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
dragilor, eu cred ca toti aveti cate ceva frumos de impartasit, inclusiv cateva poze de pe unde ati fost de-a lungul anilor, nu neaparat poze recente. daruiti, nu fiti zgarciti!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
eheheiiiiii Mirela...daca as mai avea loc as mai posta..dar am umplut tot spatiul oferit de picassa..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut pozele din pelerinajele jenicai, iar cel mai mult mi-a placut Kalambaka, stanca aceea inalta de 600 de metri pe care e construit schitu. Lumea e mare si cred ca ne-ar lua ani la rand sa vizitam toate manastirile ortodoxe din lume. Fiecare pas facut spre o manastire ne aduc folos duhovnicesc, daca ne ducem cu gandu la Hristos.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[SIZE=3]"Dragostea adevarata se aseamana cu flacara unei lumanari. Oricate alte lumanari s-ar aprinde din ea, flacara primeia ramane intreaga si nu se micsoreaza deloc. Si, fiecare noua lumanare, are aceeasi flacara ca si precedentele... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Superbe fotografii eduarddd sau Jenica
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sau mai bine fa niste mici albume chiar aici, pe user profile-ul de pe forum, ce zici? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Am senzatia ca ferestrele de cautare sunt prea mari. Inainte mi-era mai usor sa ajung la un anumit topic daca ma uitam de sus in jos pentru ca apareau mai multe pe o pagina, acum trebuie sa dau mai mult in jos ca sa ajung de exemplu de la primul topic undeva pe la mijloc. Dar in rest este foarte frumos
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Forumul nostru | omulet | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 479 | 04.11.2009 15:39:44 |
articol formula as - Rugaciunea e ca apa pentru un om insetat | E_my | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 09.09.2009 21:00:40 |
Formula AS -Spiritualitate | C-tin | Resurse ortodoxe on-line | 4 | 26.06.2008 23:59:42 |
pe forumul edu.ro(profesorilor) | urzicuta | Generalitati | 0 | 29.02.2008 20:16:07 |
forumul crestinortodox la pro tv | alexandra28again | Stiri, actualitati, anunturi | 31 | 14.12.2007 06:56:58 |
|