![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cristos sau Hristos inseamna Uns(miruit)
|
||||
|
||||
![]()
Tot Parintele Galeriu ne explica frumos numele Iisus:
http://video.crestinortodox.ro/Parin...-20000420.html
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu spune despre El insusi ca se numeste : "Eu sunt cel care sunt"
Ioan 10:36-37 Dacă nu fac lucrările Tatălui Meu, să nu Mă credeți. Dar dacă le fac, chiar dacă nu Mă credeți pe Mine, credeți măcar lucrările acestea, ca să ajungeți să cunoașteți și să știți că Tatăl este în Mine și Eu sunt în Tatăl. Ioan 10: 30 “Eu si Tatal una suntem” In concluzie, cum se numeste Fiul lui Dumnezeu ? Simplu, Dumnezeu sau "Eu sunt cel care sunt" !
|
||||
|
||||
![]()
Adjectivul grecesc Xristo/j inseamna uns, vine de la verbul xri/w, care inseamna a unge.
|
|||
|
|||
![]()
Dar eu am auzit undeva, nu stiu daca nu chiar Gabriel i-a spus Mariei asa, sau in orice caz, intr-o scriere, spune sa-i dea numele de Emanuel.
De ce nu se spune dupa aceea totusi nimic despre acest nume?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acest nume inseamna in traducere "Dumnezeu e cu noi" si este unul dintre multele nume ale lui Hristos. Uite, pentru mai multe detalii se poate citi urmatorul articol: http://www.crestinortodox.ro/diverse...tos-69566.html |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Venirea Fiului Omului | Tartaruga | Dogmatica | 69 | 18.08.2012 14:42:23 |
NUMELE LUI | maria55 | Exorcismul | 47 | 29.01.2011 20:26:25 |
In Numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Amin. | adi_cambir | Preotul | 13 | 04.06.2009 18:04:58 |
Incetati avorturile in numele Lui Dumnezeu! | ortodox4life | Generalitati | 57 | 19.02.2009 13:13:44 |
|