![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mirela, unde ai vazut ore de YOGA lunea dupa amiaza? YOGA este o practica foarte necrestina, daca fac asa ceva in cadrul Bisericii e foarte grav, as zice eu. E o ratacire serioasa. Unde anume ai vazut asta pe site-ul lor, ca eu nu am gasit? Chiar si fara YOGA, unele din activitatile prezentate acolo nu sunt 100% potrivite pentru o Biserica (de exemplu prezenta nu stiu carui comediant). Anyway, parerea mea este ca ar trebui sa iei totul cu "a grain of salt". Este o diferenta mare intre ortodoxia autentica si ortodoxia liberala intalnita tot mai des astazi in lume. Uite 2 articole foarte bune scrise de Pr. Seraphim Rose: - Orthodoxy in the USA : http://www.orthodoxinfo.com/general/orth_usa.aspx - The Orthodox World-View : http://www.orthodoxinfo.com/praxis/rose_wv.aspx Orice probleme si intrebari ai avea, poti oricand sa intrebi pe acest forum unde (sper) se vor gasi mereu oameni sa te ajute. Dar mai presus de toate, roaga-te cu toata sinceritatea lui Dumnezeu si El te va ajuta, ca El stie cel mai bine ce ai nevoie. Bogdan. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
[COLOR=DarkSlateBlue]YOGA CLASSES OFFERED AT ST. NICHOLAS! Mondays: 6:30pm – 8:00pm (September 8, 2008—October 13, 2008) Instead of tuition payment, a donation to the Church Beautification fund is highly encouraged for this six-part exercise series. Bring a yoga mat, water bottle, towel, props if you have them. Wear loose comfortable clothing in layers. For more information, or to register contact Ev Zervoudakis at 513-7771.[/COLOR] Bogdan... inteleg ca nu mai esti in State, pacat! |
|
|
|||
|
|||
|
mai bine faceau lectii de gimnastica aerobica!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
de fapt inteleg ca au fost doar 6 sedinte de yoga pe la inceputul lui octombrie -- cred ca biserica a donat sala ca sa faca un fel de fund raising.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mda... asta parca nu mai e asa de grav, dar totusi, trebuie prudenta. In ziua de azi se intampla multe, slujbe ecumeniste, ceremonii masonice in Biserici Ortodoxe, etc...
|
|
|
|||
|
|||
|
"Pentru ca duhul lumesc intra incet-incet, precum a intrat ariciul in cuibul iepurelui. La inceput ariciul a rugat pe iepure sa-l lase sa-si bage putin capul in cuibul lui ca sa nu-l ploua. Apoi a bagat si un picior, apoi celalalt si in cele din urma a intrat tot si cu tepii lui l-a scos cu totul pe iepure afara. Asa si cugetarea lumeasca ne inseala cu mici cedari si incet-incet ne stapaneste. Raul inainteaza putin cate putin. Daca ar veni deodata, nu am fi inselati. Vezi, daca vrei sa oparesti o broasca, trebuie sa arunci peste ea apa fiarta cate putin. Daca o arunci deodata toata, sare si fuge; se izbaveste. In timp ce daca versi pe ea putina apa fiarta, la inceput o va arunca putin de pe spate, apoi o va primi. Daca-i mai arunci inca putina, iarasi o va arunca putin si incet-incet se va opari, fara sa priceapa. “Bre, broasca, dupa ce ti-a aruncat putina apa fiarta, scoala-te si fugi!“. Nu fuge. Se umfla - se umfla si apoi se opareste. Asa face si diavolul; ne opareste putin cate putin si, in cele din urma, ne trezim opariti fara sa pricepem", zice Cuv. Paisie Aghioritul
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cum pot salva unele inregistrari din Audio Ortodox | merascu | Generalitati | 3 | 12.09.2012 11:50:25 |
| Doar o Apocalipsa mai poate salva Terra | absolutep0wer | Generalitati | 19 | 03.09.2010 11:16:20 |
| S.O.S.!: Ultimele 9 zile care o mai pot salva pe Anamaria | Lucian24 | Umanitare | 1 | 14.10.2009 07:00:34 |
| Slujba de canonizare de la Salva | Dia20_diana | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 07.08.2008 00:13:39 |
|
|