Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.10.2008, 05:32:28
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioana_ema Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
sa nu uitam ca voia Tatalui se implineste oricum, cu sau fara rugaciunea noastra.

ideea mea era sa nu cadem in parerea de sine, daca vreodata ceilalti nu fac pe plac, cum ca asta ar fi ca urmare a tariei credintei si a rugaciunii noastre. Este mila lui Dumnezeu mai presus de toate!
Din ceea ce spui reiese ca nu este nevoie sa ne rugam, pentru ca voia lui Dumnezeu oricum se implineste, ceea ce nu mi se pare tocmai bun.
pai da, vezi ca multi dintre noi ne rugam cica sa "imbunam" voia lui Dumnezeu, si nu stim ce cerem!

eu cred ca rugaciunea e buna mai ales ptr ca aduce liniste asupra celui care o rosteste. e doar o parere personala.
Reply With Quote
Vechi 22.10.2008, 05:35:57
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de arkash Vezi mesajul
Poate pana la urma ii voi accepta conditiile pentru ca tare as vrea sa am macar copilul langa mine!
Radule, asculta aici ce-ti spun: Tu esti barbat, NU accepta nici o conditie! pai tu crezi ca asa o sa-i vina mintea la cap? TU ar trebui sa fii in masura sa pui conditii, ca sa asezi lucrurile pe un fagas normal. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 26.10.2008, 18:04:05
arkash arkash is offline
Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
Radule, asculta aici ce-ti spun: Tu esti barbat, NU accepta nici o conditie! pai tu crezi ca asa o sa-i vina mintea la cap? TU ar trebui sa fii in masura sa pui conditii, ca sa asezi lucrurile pe un fagas normal. Doamne ajuta!
Ce conditii as putea pune cand nu prea vrea sa stea de vorba cu mine?Raceala i-a transmis-o si copilului (m-a facut nemernic).I-am spus sa-si duca pana la capata misiunea (declansarea "executarii" de comun acord) si mi-a spus sa termin cu prostiile;oare s-a razgandit si ma pune la incercare?
Nebanuite sunt cararile Domnului!!!
Reply With Quote
Vechi 26.10.2008, 20:21:59
Anca-Miha
Guest

Implicit

Oare au inceput rugaciunile sa-si faca efectul?!?
Reply With Quote
Vechi 29.10.2008, 03:22:44
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
oare s-a razgandit si ma pune la incercare?
probabil ca da, Slava Domnului!
Reply With Quote
Vechi 02.11.2008, 12:15:05
arkash arkash is offline
Member

Unhappy

Citat:
probabil ca da, Slava Domnului!
e din ce in ce mai greu! simt ca ai mei nu ma mai iubesc si nu mai vor sa stea de vorba cu mine!nici nu mai stiu incotro sa alerg!as vrea sa-i ajut dar ma lovesc de un zid imens!
Reply With Quote
Vechi 02.11.2008, 13:23:20
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit Nedumerire

Citat:
e din ce in ce mai greu! simt ca ai mei nu ma mai iubesc si nu mai vor sa stea de vorba cu mine!nici nu mai stiu incotro sa alerg!as vrea sa-i ajut dar ma lovesc de un zid imens!
Pai draga Radu, noi de la oameni asteptam adevarata iubire???? suntem noi, ca oameni, capabili de iubirea adevarata????. azi facem juruinte si legaminte ca cel de langa noi reprezinta soarele de pe cer si maine din capriciu sau plcitiseala , gata, il inlocuim ca si cum ar fi un obiect de mobilier... singura iubire adevarata si care niciodata nu se va altera este cea pe care Dumnezeu o are ptr noi.. restul e desertaciune...praf, cenusa... iti scriu toate astea dintr-o inima plina de durere, ptr ca si eu trec prin clipe grele ca si tine... dar, cu Dumnezeu inainte!!! Solutie exista ptr orice problema si daca ne rugam si ne dorim cu adevarat si daca CREDEM ca se va limpezi situatia, chiar asa va fi.. chiar daca ptr moment vom suferi.. vom suferi o zi, o luna ,un an dar nu cativa zeci de ani!!!
Capul sus, poate ca "ai tai" nu te iubesc dar pentru Dumnezeu tu esti o persoana f. importanta!!!!!!!
El a vegheat asupra ta de pe vremea cand erai doar o mogaldeata in pantecele mamei tale, el stie fiecare fir de par din capul tau, asadar sa nu te simti singur sau fara iubire!!!... durerea ce o ai in clipa de fata te orbeste si nu poti vedea cat de iubit esti de EL... te imbratisez cu drag, Marina
Reply With Quote
Vechi 02.11.2008, 23:07:25
arkash arkash is offline
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Pai draga Radu, noi de la oameni asteptam adevarata iubire???? suntem noi, ca oameni, capabili de iubirea adevarata????. azi facem juruinte si legaminte ca cel de langa noi reprezinta soarele de pe cer si maine din capriciu sau plcitiseala , gata, il inlocuim ca si cum ar fi un obiect de mobilier... singura iubire adevarata si care niciodata nu se va altera este cea pe care Dumnezeu o are ptr noi.. restul e desertaciune...praf, cenusa... iti scriu toate astea dintr-o inima plina de durere, ptr ca si eu trec prin clipe grele ca si tine... dar, cu Dumnezeu inainte!!! Solutie exista ptr orice problema si daca ne rugam si ne dorim cu adevarat si daca CREDEM ca se va limpezi situatia, chiar asa va fi.. chiar daca ptr moment vom suferi.. vom suferi o zi, o luna ,un an dar nu cativa zeci de ani!!!
Capul sus, poate ca "ai tai" nu te iubesc dar pentru Dumnezeu tu esti o persoana f. importanta!!!!!!!
El a vegheat asupra ta de pe vremea cand erai doar o mogaldeata in pantecele mamei tale, el stie fiecare fir de par din capul tau, asadar sa nu te simti singur sau fara iubire!!!... durerea ce o ai in clipa de fata te orbeste si nu poti vedea cat de iubit esti de EL... te imbratisez cu drag, Marina
Multumesc pentru incurajari!
Mi-e tare urata singuratatea si mi-e dor mai ales de copilul meu!
Dumnezeu ne iubeste pe toti, nu e nicio indoiala!
Nici nu stiu daca ceea ce-mi doresc eu este si vointa Domnului!
Probabil ma tem de necunoscut, dar simt totusi nevoia sa vorbesc cu cineva.Si-mi aduc aminte ca Bunul Dumnezeu nu ne-a lasat singuri pe pamant.Eu as vrea sincer sa discut macar cu cei pe care-i iubesc (respectiv cu sotia si copilul meu).Mi-e dor de ei dar vad ca asta nu e suficient!
Sincer, as vrea sa vad o raza de soare, sau imi trebuie un "sut" ca sa ma trezesc.
Doamne-ajuta!
Reply With Quote
Vechi 03.11.2008, 21:42:10
Anca-Miha
Guest

Implicit

Inainte de a-L ruga pe Dumnezeu ceva, roaga-te mai intai pentru dusmanii tai; si atunci si Dumnezeu iti va da ceea ce-L rogi tu.
Reply With Quote
Vechi 03.11.2008, 22:40:25
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Inainte de a-L ruga pe Dumnezeu ceva, roaga-te mai intai pentru dusmanii tai; si atunci si Dumnezeu iti va da ceea ce-L rogi tu.
Acum Anca draga, sa fim cinstiti cu noi insine pentru a nu ne asemana fariseilor. Una este rugaciunea pentru dusmani si alta este si iertarea lor. Caci de ne si rugam pentru ei, in acelasi timp trebuie sa si-i iertam. Caci si ruga in acest sens fara iertare, nu face doi bani.
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
casatorie Sf.Asteapta Generalitati 13 29.06.2010 17:25:31
Comuniunea dintre cei vii si cei morti in Sfanta Liturghie georgeval Sfanta Liturghie 2 27.10.2009 22:50:03
Casatorie la 16 ani firulescudaniel Nunta 37 20.12.2008 12:34:04
Comuniunea intre Bisericiile Ortodoxe oficiale konstantinos Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 12 14.04.2008 23:08:45
casatorie madalinutza Nunta 3 21.03.2008 22:40:13