![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu cred ca rugaciunea e buna mai ales ptr ca aduce liniste asupra celui care o rosteste. e doar o parere personala. |
|
|||
|
|||
![]()
Radule, asculta aici ce-ti spun: Tu esti barbat, NU accepta nici o conditie! pai tu crezi ca asa o sa-i vina mintea la cap? TU ar trebui sa fii in masura sa pui conditii, ca sa asezi lucrurile pe un fagas normal. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nebanuite sunt cararile Domnului!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Oare au inceput rugaciunile sa-si faca efectul?!?
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
e din ce in ce mai greu! simt ca ai mei nu ma mai iubesc si nu mai vor sa stea de vorba cu mine!nici nu mai stiu incotro sa alerg!as vrea sa-i ajut dar ma lovesc de un zid imens!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Capul sus, poate ca "ai tai" nu te iubesc dar pentru Dumnezeu tu esti o persoana f. importanta!!!!!!! ![]() El a vegheat asupra ta de pe vremea cand erai doar o mogaldeata in pantecele mamei tale, el stie fiecare fir de par din capul tau, asadar sa nu te simti singur sau fara iubire!!!... durerea ce o ai in clipa de fata te orbeste si nu poti vedea cat de iubit esti de EL... te imbratisez cu drag, Marina |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi-e tare urata singuratatea si mi-e dor mai ales de copilul meu! Dumnezeu ne iubeste pe toti, nu e nicio indoiala! Nici nu stiu daca ceea ce-mi doresc eu este si vointa Domnului! Probabil ma tem de necunoscut, dar simt totusi nevoia sa vorbesc cu cineva.Si-mi aduc aminte ca Bunul Dumnezeu nu ne-a lasat singuri pe pamant.Eu as vrea sincer sa discut macar cu cei pe care-i iubesc (respectiv cu sotia si copilul meu).Mi-e dor de ei dar vad ca asta nu e suficient! Sincer, as vrea sa vad o raza de soare, sau imi trebuie un "sut" ca sa ma trezesc. Doamne-ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Inainte de a-L ruga pe Dumnezeu ceva, roaga-te mai intai pentru dusmanii tai; si atunci si Dumnezeu iti va da ceea ce-L rogi tu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Acum Anca draga, sa fim cinstiti cu noi insine pentru a nu ne asemana fariseilor. Una este rugaciunea pentru dusmani si alta este si iertarea lor. Caci de ne si rugam pentru ei, in acelasi timp trebuie sa si-i iertam. Caci si ruga in acest sens fara iertare, nu face doi bani.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
casatorie | Sf.Asteapta | Generalitati | 13 | 29.06.2010 17:25:31 |
Comuniunea dintre cei vii si cei morti in Sfanta Liturghie | georgeval | Sfanta Liturghie | 2 | 27.10.2009 22:50:03 |
Casatorie la 16 ani | firulescudaniel | Nunta | 37 | 20.12.2008 12:34:04 |
Comuniunea intre Bisericiile Ortodoxe oficiale | konstantinos | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 12 | 14.04.2008 23:08:45 |
casatorie | madalinutza | Nunta | 3 | 21.03.2008 22:40:13 |
|