![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Parintele Ioanichie avea mare dragoste catre oameni. Canonul sfintiei sale era: Sa nu pleci nemancat din manastire! Mergeam cu copilasii si primul cuvant era, ati mancat? Mergeti mama si mancati un bors apoi veniti sa vorbim. Altadata imi spune: Striga-ma de peste deal si eu te voi auzi! Dupa ce terminam convorbirea spunea smerit, mergeti mama si la parintele Cleopa la mormant, mergeti ca va aude.. Unei ucenice ii spune: Marie de vreo 11 ani cioplesc in tine da degeaba, iar ai dat cu copita si ai varsat dolnita..
O ucenica a adus cu sine si doi soti (prieteni) ce se straduiau de ceva ani sa aibe un copilas. Cand au intrat la parintele el spune asa deodata: -Cu nasii vostri ce faceti mama? Ia vedeti ce faceti cu ei!! Uimiti nu au raspuns nimic dar cand au ajuns acasa au descoperit ca nasii lor erau in prag de divort... -Eram pierdut in lumea yoghinilor..insa parintele m-a trezit la Viata! Dupa o spovedanie de 5 ore in chilia parintelui m-am luminat si am inteles ca eram pe o cale gresita.. _Sunt medic ginecolog si ani am facut intreruperi de sarcina.. Intr-un an m-a adus un necaz la usa parintelui. Dupa o spovedanie la sfintia sa, am hotarat sa NU mai fac avorturi. Parintele m-a intrebat: - TU vrei sa NU mai faci acestea? -DA! -Atunci mergei acasa si ai rabdare! Vinerea era ziua de avort la cerere..dar MINUNE.. NIMENI nu ma mai cauta..parca oamneii NU ma mai vedeau!! Toti ceilalti medici aveau paciente pe mine NU MA VEDEA NIMENI! Am inteles ca era rodul rugaciunii si a binecuvantarii parintelui Ioanichie.. Din acel an NU am mai facut NICIODATA interuperi.. Cuvinte pline de har ce au izvorat de-a lungul anilor din inima plina de iubire a parintelui Ioanichie..Cuvinte adresate ucenicilor, pelerinilor si mie insumi. [COLOR=Red]Preacuvioase parinte Ioanichie roaga-te Lui Dumnezeu pentru noi pacatosii.[/COLOR] |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ioanichie cel Nou de la Muscel (Argeș) | studentu | Generalitati | 1 | 28.09.2009 15:58:31 |
Pr. Proclu de la Mitocu Balan? | BogdanF | Generalitati | 4 | 04.05.2008 23:30:55 |
Cum se ajunge la Pr. Proclu de la Mitocu Balan? | BogdanF | Generalitati | 4 | 19.02.2008 14:18:54 |
Remember Pr. Ioanichie Balan | jenica | Generalitati | 25 | 16.01.2008 17:10:49 |
Pr Ioanichie | Andreos | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.12.2007 22:37:03 |
|