Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.11.2008, 23:50:03
marmat marmat is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Uite in ce consta viclenia: o numesti "femeie" pe Fecioara Maria, Maica Domnului.
Femeie si Fecioara = contradictie in termeni
Nu scrie nicaieri in biblie ca Fecioara Maria a fost femeie. E deductia logica a celor, care nu cred in Sfanta Traditie, nu cred in ceea ce e sfant si nu se roaga la Maica Domnului.
E pacat; mare pacat.
Anca ,nu ma asteptam de la tine .
Femeie nu inseamna neaparat ca are copii .Se refera doar la partea feminina.
Cum i se adresa Isus?

Ioan2,4[SIZE=2] Isus i -a răspuns: ,,Femeie, ce am a face Eu cu tine? Nu Mi -a venit încă ceasul.``[/SIZE]
[SIZE=2]Nu stiu daca vezi diferenta. Subordonarea divin -uman. [/SIZE]
[SIZE=2]Maica Domnului nu e de natura divina ,ci umana.E doar vasul omenesc ales de Dumnezeu pentru taina intruparii Mintuitorului.[/SIZE]
[SIZE=2]Subordonarea umana:[/SIZE]
[SIZE=2]5[SIZE=2] Mama lui a zis slugilor: ,,Să faceți orice vă va zice``.[/SIZE]
[SIZE=2]Ea spune (oricui) sa asculte numai de El[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]6[SIZE=2] Și acolo erau șase vase de piatră, puse după obiceiul de curățire al Iudeilor; și în fiecare vas încăpeau cîte două sau trei vedre.
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#000080][SIZE=2][COLOR=#000080]7[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] Isus le -a zis: ,,Umpleți vasele acestea cu apă``. Și le-au umplut pînă sus.
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#000080][SIZE=2][COLOR=#000080]8[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] ,,Scoateți acum``, le -a zis El, și ,,aduceți nunului.`` Și i-au adus:
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#000080][SIZE=2][COLOR=#000080]9[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] Nunul, dupăce a gustat apa făcută vin, [/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Vasele de piatra erau pentru curatia rituala cu apa ,in cazul in care iudeii s-ar fi atins de ceva necurat (vezi levitic)[/SIZE]
[SIZE=2]Transformarea apei in vin la nunta din Cana ,simbolizeaza ca doar singele lui Hristos poate curata de pacat ,nu apa .[/SIZE]
[SIZE=2]Si nicidecum ,cum inteleg majoritatea ,ca uite si Isus ne da vin(cu alcool) sa bem . E o mare amagire .[/SIZE]
[SIZE=2]Vinul cel bun e cel care il obtii imediat ce zdrobesti strugurele,pina sa fermenteze. [/SIZE]
[SIZE=2]Fermentul si dospeala pentru iudei simboliza necuratia.
[/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. Seraphim7 Secte si culte 104 23.10.2022 00:36:38
Profeti adventisti NeInocentiu Secte si culte 592 07.05.2012 09:41:27
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini RafaelMiticaPitulice Despre Sfanta Scriptura 25 02.08.2011 09:01:17
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50