![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu fi tu asa de sigur ca (neo)protestantii si catolicii se duc dracului by default. S-ar putea sa ai surprize la usa raiului... :) Daca ar fi dupa mine, decat "ortodox" cu numele, mai bine un (neo)protestant (nu oricare fel) traitor de credinta. Si eu nu-s (neo)protestant deloc... Intrebare: daca un om se naste in America si este sa zicem baptist, iar acolo traieste o viata intreaga in frica lui Dumnezeu, in credinta si in fapte bune, avand dragoste nefatarnica fata de semeni, ce crezi tu despre respectivul om? Va fi condamnat pentru eternitate pentru ca stramosii lui au crezut teoria celor care s-au desprins de biserica pravoslavnica? Sau sa ce gandim la un om simplu de la tara care traieste in Italia; ce stie el despre filioque, despre diferentele cu ortodoxia, despre dogmatica lor in general? Mai nimic! Si tu esti atat de sigur ca toti sectantii "vor arde"... Vorba unui preot: nu poti baga in aceeasi oala cateva miliarde de oameni. Absurd.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|