|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Obama ...ce pot spune? Traiesc in State, si personal, nu cred ca vom avea parte de nici o schimbare. Este, daca vreti, un Iliescu dupa Ceausescu, un Basescu dupa Iliescu. Oamenii l-au votat din disperare. Aveau de ales intre "acelasi lucru ca si pana acum" si "promisiunea unei schimbari". N-am crezut in promisiunea lui nici macar o clipa. A spus oamenilor ce vroiau sa auda, pe asta si-a bazat intreaga campanie. Plus, o miscare extrem de desteapta din partea democratilor sa aleaga un candidat de culoare. Cu asta au mai castigat cateva milioane de voturi instantaneu. Au mai adaugat si "retragem trupele din Iraq" si cu asta au manipulat mare parte din alegatori. De remarcat si "criza" economica aparuta chiar inainte de alegeri si din nou promisiunea rezolvarii ei.  Ehhh...e grele. Manipulat? Puterea presedintelui este doar executiva. Congresul e cel care face cartile, majoritar democrat acum. Mai pe romaneste.....am pus-o! Ma mut inapoi in Europa :))) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Obama a fost votat nu pentru ca este de culoare, ci pentru ca a avut un discurs politic mai coerent decat McCain (care insa i-a "luat fata" cu speech-ul de dupa alegeri, jos palaria!) si a pus pe tapet si a creionat solutii ptr 2 probleme stringente: 1. cea a asigurarilor medicale, un sac fara fund care trebuia astupat sau macar peticit rapid si 2. cea a taxelor, promitand sa favorizeze clasa medie, nu pe cea bogata cum s-a intamplat pana acum. ingrijorarea care am vazut ca se manifesta de fapt aici este ca de la Kennedy incoace nu s-a mai intamplat ca presedintele si majoritatea din Congres sa fie de aceeasi parte a baricadei (in cazul de fata, Democrata) -- se preconizeaza ca lipsa luptei intre contrarii nu va face bine natiunii. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Oh, cu siguranta nu a castigat (doar)datorita culorii pielii. Doar a obtinut niste(milioane de) voturi in plus. L-au ajutat si acelea chiar daca nu semnificativ.  Dar ai dreptate...un discurs mai coerent ca cel al lui Mccain. Cum spuneam mai sus...a spus ce au vrut oamenii sa auda. Cat va face din ceea ce a spus...om trai si-om vedea. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Dom-le ia fiti atenti un pic la cine sunt cei care tot striga ca exista nu stiu ce conspiratie mondiala , protocoalele nu stiu care etc. [COLOR=#2982b6]http://ro.altermedia.info/[/COLOR] Se poate citi sus in dreapta paginii: "World Wide News for people of European Descent"? Se poate! Uite dom-le de unde rasarise curentul anti-masonic! Asta ca sa intelegeti de ce sunt unii deranjati de faptul ca a iesit Obama presedinte. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Aratati-mi si mie un mason care nu a fost alb!
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
     | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

sa nu cadem in penibil, fratilor... mai bine sa ne vedem de ale noastre, alea marunte, decat de scenarii apocaliptice pentru care n-avem chemare.
		 | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Dan Puric presedintele Romaniei | tot-Laurentiu | Generalitati | 218 | 10.11.2012 22:24:19 | 
| Presedintele Egiptului isi va alege ca vicepresedinte un crestin | andra_v | Generalitati | 2 | 30.06.2012 22:10:25 | 
| Presedintele CJ Arges, retinut | Melissa | Generalitati | 2 | 26.01.2011 22:46:15 | 
| Presedintele din 2009 pana in 2014 | tigerAvalo9 | Generalitati | 103 | 30.11.2009 22:16:44 | 
| Presedintele UE | eulaura | Generalitati | 18 | 23.11.2009 13:35:05 | 
|  |