![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc foarte mult tuturor celor care au scris (si celor care vor mai scrie). Ce e ala un troll? E sensul de baza sau e un sens nou pe care nu il stiu eu?
Cred ca duminica ma duc si eu la Biserica Rusa, sa vorbesc cu parintele Vasile. Sper doar sa nu il supar cu intrebarile mele... |
|
|||
|
|||
![]()
Din fericire locuiesc (cu chirie) in Bucuresti, am facut facultatea aici si m-an angajat aici.
|
|
|||
|
|||
![]()
draga plma,
Poti sa mergi si tu la parintele Vasile de la Biserica Rusa sau la oricare alt preot ortodox ( dar nu ecumenist ),nu poti sa te mintuiesti in afara Bisericii,fara de fratii si surorile tale....daca ramii singura te maninca lupul cel intelegator si dai in patima mindriei,neascultarii.Daca Dumnezeu ti-a facut atit de mult bine,imposibil sa nu doreasca sa te si mintuiesti si sa te aduca in Biserica Lui.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ajutor | Danielbucur | Umanitare | 57 | 28.10.2011 23:53:50 |
un mic ajutor | evelon | Rugaciuni | 4 | 29.10.2008 16:06:45 |
|