Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.09.2011, 13:12:10
cocacoc cocacoc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.05.2010
Implicit

http://dexonline.ro/definitie/plini
Vechi 01.09.2011, 13:13:18
cocacoc cocacoc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.05.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de neica_nimeni_altul Vezi mesajul
Ai perfecta dreptate, nu ai tinut cont insa, ca cei care citesc mai trebuie sa si inteleaga ...
Nu pot sa inteleg, am doar sateliti geostationari in cap.
Vechi 01.09.2011, 13:24:44
neica_nimeni_altul's Avatar
neica_nimeni_altul neica_nimeni_altul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

"Despre atei si scopul lor pe acest forum" este vorba ... dar gibonii ar trebui sa nu participe pe acest topic.
Vechi 01.09.2011, 13:35:09
Nenumitul
Guest

Implicit

Citat:
Tu vorbesti serios, pai nu mai bine ar fi sa te uiti un pic cam ce fel de intrebari si ce opinii are acest "cocacoc" si pe urma sa-ti dai cu parerea ? Ia-o mai usurel cu aprecierile !

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...archid=2439440
Cu care aprecieri să o iau mai ușor?

Link-ul nu merge.

Citat:
Ce solidaritate iesita din comun intre un declarat "ortodox" si un ateu, e curios, esti avocatul pro-bono al lui "cocacoc" ?
Nu sunt avocat... dar văd că tu ai vrea să fii judecător.

Citat:
Discutii cu sau despre "cocacoc" care mai are un pic si ajunge o victima pe acest forum ... nu doresti tu sa ai cu el in particular
si nu pe acest topic ?
Nu, nu vreau. Oricum tu ești cel care vorbește „cu sau despre” el.

A, și eu cred că toți au dreptul la replică. Mai ales când sunt acuzați de ceva.

Citat:
"Despre atei si scopul lor pe acest forum" parca era subiectul ...

Faptul ca te faci ca nu intelegi sau ca tu ai inteles altceva, arata aceeasi atitudine sfidatoare si aroganta pe care o au multi dintre ateii (prietenii tai) de pe acest forum ...
Am înțeles care e topic-ul. Ce anume vrei tu să vorbim aici, dacă tu le interzici acelor atei să participe la discuție? Să ne dăm cu presupusul? Dacă da, nu am chef.

Eu încerc să fiu prieten cu toți oamenii — un lucru destul de greu de plinit.

Last edited by Nenumitul; 01.09.2011 at 13:51:39.
Vechi 01.09.2011, 14:09:17
Senior Member

Thumbs up

Citat:
În prealabil postat de Nenumitul Vezi mesajul
Am înțeles care e topic-ul. Ce anume vrei tu să vorbim aici, dacă tu le interzici acelor atei să participe la discuție? Să ne dăm cu presupusul? Dacă da, nu am chef.
Vreau sa vorbim foarte clar despre ATEI (nu despre cheful tau) si despre faptul ca isi permit permanent sa deturneze orice fel de discutie serioasa pe orice tema de credinta, sa vedem ce posibilitati exista pentru a elimina DEFINITIV acest gen de probleme.
Eu sunt foarte interesat de acest subiect !

Ca tu si altii de teapa ta nu sunteti interesati, sa va fie de bine, nu eu v-am pus sa faceti comentarii pe acest topic, si nici nu va obliga nimeni, nici macar sa-l cititi. Daca adminul acestui forum ar fi existat, ar fi sters absolut toate comentariile care nu au legatura cu acest topic. Dar se pare ca va trebui sa-l inventam sau sa-l obligam sa-si castige corect numele de administrator de forum crestin ortodox. Sunt foarte hotarat, in acest sens ... am propus si un set de reguli, obligatorii pentru membrii viitori/actuali ai acestui forum. Le respecti, e OK, nu le respecti, adio !

Este clar ca se vor forma doua tabere, unii care vor sustine ca acest forum sa devina unul de dialog constructiv, civilizat, crestin ortodox si altii care vor dori sa fie ca si pana acum, adica moderat superficial si inconstant, plin de postari fara legatura cu topicul facute de toti ignorantii, plictisitii si scarbitii care-si dau aere de savanti pe orice tema.

Last edited by neica_nimeni_altul; 01.09.2011 at 14:26:46.
Vechi 01.09.2011, 14:26:29
Nenumitul
Guest

Implicit

Citat:
Vreau sa vorbim foarte clar despre ATEI (nu despre cheful tau) si despre faptul ca isi permit permanent sa deturneze orice fel de discutie serioasa pe orice tema de credinta, sa vedem ce posibilitati exista pentru a elimina DEFINITIV acest gen de probleme.
Eu sunt foarte interesat de acest subiect !

Ca tu si altii de teapa ta nu sunteti interesati, sa va fie de bine, nu eu v-am pus sa faceti comentarii pe acest topic, si nici nu va obliga nimeni, nici macar sa-l cititi. Daca adminul acestui forum ar fi [...]
Atunci nu cred că sunt interesat. Ar fi unele soluții, dar mie îmi place acest forum așa cum este (cu libertate). Pentru ce vrei tu poate ar fi bun alt forum, pe care m-aș înregistra cu plăcere.

Scuze pentru comentarii off topic...

O zi liniștită să ai, frate!
Vechi 01.09.2011, 14:31:12
Senior Member

Implicit propuneri de REGULAMENT pentru acest forum crestin ortodox

Atitudini: Nu este permis atacul la persoana si folosirea unui limbaj necivilizat, obscen, antisemit sau rasist. Sunt interzise injuriile, afirmatiile vulgare, ironia de prost gust si fara sens, sau orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum crestin ortodox.

Off Topic: Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda. Postati un mesaj doar daca ceea ce aveți de spus are legatura cu topicul. Încearcați sa pastrati firul discutiei in special pentru subiectele "prea adanci". Cu siguranta aici nu veti fi apreciati pentru numarul de postari.

Text si caractere: Forumul nu este chat. Nu folositi exagerat smile-urile (pictogramele emotive). De asemenea, pentru discutia strict personala între doi utilizatori, folosiți mesageria privată. Nu scrieti cu sh, tz, k etc. Nu folositi limbajul "mirc" (d, p, t, c, daka, knd, k, lol etc.) sau posturi monosilabice de genul "- cool!", "- beton!", "- de acord!", etc. Folositi punctul si virgula. Respectati atat cat e posibil regulile gramaticale. Nu postați mesaje scrise integral cu litere mari, bold, italic sau underline.

Quote - citat: Nu citati integral mesajului anterior! (Dacă este necesar, citati portiunea de text la care faceti referire). Nu citati fara expunerea sursei, mai ales in cazul Sfintei Scripturi - mentionati cartea, capitolul, versetul

Avatar: Imaginea personala (avatarul) nu trebuie să fie de prost gust. Nu se accepta imagini indecente, agresive, jignitoare sau grotesti (monstrii, simboluri atee, etc).

In cazul unor subiecte despre ecumenism, masonerie și altele de acest gen, chemăm la calm și respect, în cazul unor astfel de discuții pe acest forum. Deci cei care sunt însetați de polemici de acest fel, să-și facă forumul lor sau să meargă acolo unde li se permite așa ceva.

Rugăm pe cei de alte confesiuni sau religii: romano și greco-catolicii, protestanții și neo-protestanții, evreii și musulmanii, alți păgâni și pe atei să fie respectuoși și să nu încalce regulamentul.

Daca aveti si alte propuneri constructive va rog sa le exprimati, daca nu va intereseaza subiectul va rog sa nu va/ne mai deranjati !

Vom incerca sa impunem aceste reguli in primul rand administratorului acestui forum,... daca altfel nu se va putea !

Last edited by neica_nimeni_altul; 01.09.2011 at 14:37:49.
Vechi 01.09.2011, 14:57:41
N.Priceputu
Guest

Implicit

@neica_nimeni: Dacă ești deranjat de anumiți utilizatori ai forumului, însă cei mai mulți dintre noi nu sunt atât de deranjați, de ce nu le dai ignore? În felul ăsta, nu le vei mai vedea mesajele pe forum. Și toată lumea va fi mai liniștită.

Cred că tu însuți ai șanse mari de a intra pe lista de persoane ignorate a mai multor useri.

Pentru a face aceasta trebuie să faci clic pe numele utilizatorului și sub avatar vei observa că este „user lists”.
Vechi 01.09.2011, 15:43:20
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
@neica_nimeni: Dacă ești deranjat de anumiți utilizatori ai forumului, însă cei mai mulți dintre noi nu sunt atât de deranjați, de ce nu le dai ignore
Stimabile, eu am exact o opinie opusa, cred ca cei mai multi SUNT DERANJATI de afirmatiile in bascalie, la deruta, de plictiseala, in scarba ... ca TU nu esti deranjat si vrei sa perpetuezi acest stil, e treaba ta.
Vechi 01.09.2011, 16:02:51
N.Priceputu
Guest

Implicit

Numără utilizatorii care au răspuns pro și cei care au răspuns contra, după care constată dacă ai dreptate.
În al doilea rând, cine are un stil nepotrivit unui dialog se descalifică singur, pentru că oamenii vor înțelege că nu se poate discuta cu el și-l vor ignora. Dar este condiția asta, într-adevăr, de a înțelege cu cine nu poți discuta și a nu mai lungi inutil discuțiile.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 11:40:53
Deparazitare forum de atei nesimtiti si hulitori flying Generalitati 487 27.05.2010 10:42:16
Limpezirea apelor pe acest forum krabu Despre Biserica Ortodoxa in general 232 13.04.2010 14:38:28
De ce veniti voi pe acest forum? sophia Generalitati 38 12.04.2010 23:05:22