![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu fusesem indoctrinata sa cred altceva si chiar credeam. La fel se intimpla si cu dumneavoastra. Repetati fraze identice cu ale colegului osutafaraunu, fara nici un fel de modificare. Secta dumneavoastra nu-si permite sa va lase libertatea sa fiti originali si creativi pentru ca asta inseamna sigur ca va pierde un "zeciuitor". Dumneavoastra sunteti trasi la indigo. Toti spuneti aceleasi vorbe lipsite de continut si dupa ce le repetati de cateva sute de ori, cativa ani buni, ajungeti sa credeti ca minciunile adventiste ar fi adevar. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
p.s. sper sa poti raspunde pana ti se va bana din nou contul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum sfintesti tu ziua de odihna? Nici tu nu stii macar cum o sfintesti! In VT sfintirea unui obiect, sfintirea in general se facea in urma unei jertfe. Si se facea cu sangele animalului jertfit. La voi cu ce se sfinteste ziua de odihna? Cum ai tu convingerea ca dupa apusul soarelui ai sfintit ziua de odihna sau nu ai sfintit-o? Ti-ai pus vreodata intrebarea asta?
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]()
Răspunsul meu e plin de argumente logice bazate chiar pe vorbele lui Dumnezeu [despre Avraam]! Și nu ți-am adus decât un singur verset biblic, nu 19! Nu mi-ai răspuns nici măcar la acesta. Repet: În ce constau
|
|
|||||
|
|||||
![]()
Cei care o calcă efectiv. Iar cei ce nu se mărginesc a o călca, ci îi și învață pe oameni s-o calce, vor fi numiți prea mici pentru a intra în Împărăția Cerurilor (Matei 5,19). Că o calci, e treaba ta, dar că-i mai și înveți pe oameni că nu mai e valabilă și poți s-o ignori, resposabilitatea călcării de Lege se multiplică funcție de mărimea auditoriului.
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
La ce anume Se referă Dumnezeu când zice (Facerea 26,5):
|
|
|||
|
|||
![]()
Prietene, nu erau explicate, erau explicite. Toate versetele vorbesc direct despre un suflet care moare. Ce mai tura-vura?
|
|
|||
|
|||
![]()
N-aș crede că după încreștinarea lui a mai ucis pe cineva. Dumneata ai putea crede așa ceva? În plus, mi se pare că a fost sanctificat de către Biserica Ortodoxă... Un sfânt mai ucide?!
|
|
||||
|
||||
![]()
De ce vasinec este banat imediat cum apare iar osutafaraunu nu a mai fost banat de peste un an ? Oare din cauza amenintarii cu bantuiri virtuale ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() "Și Dumnezeu a binecuvântat ziua a șaptea și a sfințit-o, pentru că în ea s-a odihnit de la toată lucrarea pe care a creat-o atunci când a făcut-o." (Geneza 2,3 - versiunea catolică) Citat:
Pe de altă parte, e caraghios de ciudățică remarca dumneavoastră. Gândiți pentru câteva clipe câtă libertate în exprimarea creativității se găsește în dogmele seculare ale Bisericii Catolice? ![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Însă dacă tot suntem "trași la indigo" pot bănui ce-ți va răspunde... și tu la fel... Exact! ... ceva legat de un verset înainte ori după ... cine vrei tu la alegere în care Dumnezeu a poruncit sfințirea, binecuvântarea și păzirea duminicii... Încerci? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|